Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pcdfan

Marketing

Novi blog o PCD!:)

Hy, ljudi!Evo još jedan fan blog o PussyCat Dollsicama!;) Nadam se da će vam se svidjeti!Hehe...TU će biti svašta!!!:P Kada napišem ovaj post, staviti ću malo animacija u box i još puno toga. Napisati ću vam i sada neke novosti!Ovo je NAJVEĆI fan blog od PCD. Ovo je No.1 FAN blog PCD. Imate još i blog PCD world.PA posjetite i taj!Ja novosti NEĆU prepisivati s drugih blogova!Sama ću naći novosti!NE Na BLOGOVIMA!Zato ni vi NEMOJTE KRASTI informacije sa mog bloga, niti bilo kojeg drugog!:P Nadam se da ćete se na ovom blogu zabaviti i saznati novosti o PussyCat Dollsicama!Napraviti ću i chat blog OVOG bloga.A možda i galeriju slika!Ako netko pravi pozadine NEKA MI SE JAVI!Dobro?
TKO SU PussyCat DoLLs?
Najbolja grupa na svijetu!;) Nicole, Jessica(Jess), Carmit, Ashley(Ash), Melody i Kimberly(Kim) tvore kao što sam rekla najbolju grupu!Njihove pjesme su: Beep,Don't Cha, Bite The Dust, Buttons, I Dont Need A Man i ostale!

*novosti

*Prvo im želim čestitati!:) I Dont Need A Man postao je njihov 5. dosljedan UK top singl!Ovog tjedna je na 7. mjestu!Ja sam sigurna da će se popeti na 1.!Hehe...:P 2006 g. je bila nevjerojatna za DOLLSiCE! Prodaje u SAD-u su GOLEME! A njihov je uspjeh...Uh...Nevjerojatan!

*MOŽETE SE DRUŽITI SA PCD online U LOUNGE-U OVAJ VIKEND!
Tijekom ovog vikenda(8.listopad) dollsice će navratiti u 'The Lounge' da se druže, chataju i plešu.tamo će biti čak nekoliko privatnih CHATOVA sa DOLLSICAMA!za više informacija posjetite THE LOUNGE FORUM. Niste još bili u 'The Lounge-u'? To je nevjerojatan 3D svijet gdje možeš chatat i plesat' sa svojim prijateljima!

To bi bilo to!PpUuSsAa

Post je objavljen 05.10.2006. u 14:21 sati.