Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jezdimir

Marketing

Dragi dnevniče...

Ako nekoga zanima gdje se Jezdimir ovih dana brćkao na trideset jesenskih stupnjeva, nek zna da je to bilo na Broču.

A ako nekoga zanima povodom čega se Jezdimir brćkao od svih mjesta baš na Broču, nek zna da je to bilo uslijed odvjetničkih igara.

A ako nekoga zanima kojim se to sportom Jezdimir bavio na tim igrama, i je li što osvojio, nek zna da je osvojena Zlatna Medalja!

U kojoj disciplini?

U triatlonu!

Triatlonu od čega, sumnjičavo se pitate Vi, poznavajući već pomalo Jezdimira i njegovu krajnje ozbiljnu narav.

U triatlonu sastavljenom od eskivaže svih vrsti sportova na srednje pruge, kušanja što je više moguće finih jela sa švedskog stola i ekstremnog ispijanja kave!

Kako mu u toj sportskoj disciplini jednostavno nije bilo konkurencije, a on je to i znao, možete samo zamisliti njegov bijes i razočaranje kada je, na svečanoj dodjeli nagrada, shvatio da Komora jednostavno nije prihvatila kategoriju u kojoj se Jezdimir natjecao. Ni pehara, ni medalje, ni razglednice! Nije bilo druge nego da, bez odgađanja i bez milosti, momentalno napusti hotel.

Nakon večere, jasno.

Te doručka.

Znate, imaju te male palačinkice, izgledaju kao prave, ali su male-male, onako, taman za veličinu jednog slasnog zalogaja, mislim jednostavno su...

*slurp*

Nego. Dok sam ja tako bivala lijena i relaksirana na špicu Zlatnoga rata, s tabanima u plićaku, guzicom na sitnom šljunku i okom na ljubavnom romanu iz Glorije (mom omiljenom ljetnom štivu), u javnosti je osvanuo Neutrinov intervju s Jezdimirom Uskokovićem, spisateljskim talentom, čiji spol zbunjuje mnoge otkad je osvanuo na ovom mjestu prije... pa bit će uskoro i dvije godinice.

Neutrino je spomenuo kako je započeo naš međučitateljski odnos, pa mi vrag nije dao mira, morala sam se podsjetiti što je to točno bilo.

/Pamtim to kao da je bilo danas.../

Ja sam se nekako u to doba već kod njega osjećala kao doma, međutim on očito nije poznavao suptilne nijanse Jezdimirovog izričaja, a niti Jezdimirov izričaj općenito. Zapravo, Jezdimirov izričaj nije ništa drugo doli jedna velika suptilna nijansa. Mislim da to nije jedini put kad je Jezdi nadrapala zbog neozbiljnog pristupa u interakciji s drugima, ali je svakako to bio put kad je mogla najviše nadrapati. Sva sreća pa Neutrino nije isključivo zlopamtilo, pa mi je ipak dopustio da se opravdam i ispričam.

Enivej, on je napisao post o tome kako mu je bivši šef podlo uvalio labuda u rubrici 'komunikacijske vještine' i kako je on popizdio zbog toga, jer da neće njemu šef da on ne zna s ljudima, kad on ako nešto zna, onda zna s ljudima, i tako sve u tom tonu dalje. Na to je stanoviti komentator, koji je očigledno ušao u samu bit teksta, rekao:

Ovaj blog ti uopce nema smisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAJ NE VIDIS DA TE NITKO NE ŠLJIVI NI 2%?????????!!!!!!!!!!!!????????????MOJA PREPORUKA:zatvori svoj blog što prije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (20.04.2006. 10:07)


A onda je Jezdi (sva ponosna na suptilne nijanse, dabome) rekla:

Da, vidiš da te nitko ne šljivi, ajde zatvori taj blog više! Ta dvojka (budimo realni, trojku si iskamčio podlo, šefica te za ruku tamo dovela) sve dokazuje, a ne bi se ni čudila da je to zbog toga što ti šef čita blog. Kako ne znaš međuljudski se odnositi u stvarnosti, tako ne znaš ni na blogu. Ostavljam te sada da razmišljaš o tome, ali imaj u vidu da sam ja sada već druga osoba koja ističe (također, kao i gorepotpisani komentator, objektivno i bez neprimjerenog vrijeđanja!) očigledno - this blog's gotta go! Eto toliko. Ovaj komentar ti može služiti kao primjer za adekvatno ophođenje s ljudima. Pardon, ne, ti si dobio 'adekvatno', ovo je bilo bar za tridočetiri. E, sad, di se tu može metnuti onaj smajlić koji vrišti od smijeha, pa se preokreće i lupa šakom po podu?! (20.04.2006. 10:21)


A onda je Neutrino rekao:

@ jezdimir - sorry stari, ne citam tvoj blog pa mi je do tvojeg misljenja stalo kao tebi do mojeg bloga (20.04.2006. 10:57)


A onda je Jezdi, majstorica međuljudskih odnosa i naglo svrgnuta vladarica suptilnih nijansi, (ne dajte mi da ikad ikad radim u PR-u), rekla:

ne, sorry tebi stari, post je bio super, ali sam si dopustila da me onaj idiotski komentar odvuče u nepotrebni (i nerazumljivi) sarkazam na račun njegovog autora. nažalost, povremeno zaboravim da ne znaju svi te moje sklonosti. a ako je tebi do mog mišljenja stalo kao meni do tvog bloga, onda je ljubav čak i obostrana :) (20.04.2006. 11:10)


I to je bilo to.

Od tada sam mu toliko omilila, da me sad stavio u društvo s Ribafišem, Zrinkom, Mrakom i njima sličnima, što je neopravdano, al' mi baš fino miluje ego.

I za kraj, kao što neki komentator kod Zrinke reče - 'njemu treba promocija, a vama to da vas netko intervjuira jako godi taštini pa ste si fino našli...'. E, pa, Neutrino, kad ćemo to ponovo, baš mi je na taštinu slatko sjelo, jaaaaaao!

*ovdje ide posunčani smajli, kojemu je potpuno neočekivano uletilo par dodatnih dana mora, pa se sav presijava od srećice*


Post je objavljen 03.10.2006. u 17:04 sati.