Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malazaljubljena2611

Marketing

HVALA TI

Hvala ti

Dan kad sam bio ugledan
Prvog mlijeka sokove
Dobio sam sve samo zbog tebe
Tvoje prve dodire
Osmjehe k'o igračke
Dobio sam sve samo zbog tebe

Sve njene prve dodire
Moje žeđi izvore
Dobio sam sve samo zbog tebe
Mojeg stabla cvjetove
Moje strasti plodove
Dobio sam sve samo zbog tebe
Oče, hvala ti za sve što mi život dao je
Radosti i nevolje i pobjede i poraze
Majko, hvala ti za sve što mi život dao je
Radosti i nevolje i pobjede i poraze
Hvala ti za sve

Sve mojeg stabla cvjetove
Moje strasti plodove
Dobio sam sve samo zbog tebe
Oče, hvala ti za sve što mi život dao je
Radosti i nevolje i pobjede i poraze
Majko, hvala ti za sve što mi život dao je
Radosti i nevolje i pobjede i poraze
Hvala ti za sve

I pobjede i poraze
Hvala ti za sve






Da, upravo iz ovih stihova ste mogli zaključit koja je moja današnja tema,,,
Moji dragi roditelji...
I moram priznat da sam presretna jer ih imam, jer su ovakvi kakvi jesu-a presavršeni su i jer me poštuju (što hoću reć da me ne gledaju kao balavicu nego razumnu osobu, U KOJU SU ME, da nadodam, ONI PRETVORILI).
Kada se samo sjetim prije 4, 5 godina kada mi njihova riječ nije puno značila i kada sam vrtila samo svoje filmove (eto, utjecaj puberteta me opičio do daske)...
Kad se sitin kako sam im znala odbrusit, bit drska (još sam dan danas nekad, ALI PREMA NJIMA NE, PREMA NJIMA NIKAD VIŠE)!
Šta san god starija shvaćam koliko mi znače, koliko su mi ljubavi primjenili, koliko moj brat i ja značimo njima,,,
Ma sad vi mislite kao ono, naravno da im značiš, njivo si dijete,,Ali ne,,,živim u tom okruženju di svakodnevno se susrećem sa različitim odgojem i načinom komunikacije između roditelja i djece:
Npr:
Majka kupuje odjeću i kaže: „Daj mi maloj bilo šta, a meni nešto ovako lipše za sredit se!“ MOLIM??? Kad sam to čula jednostavno sam se zgrozila. Da usporedim; Moja mama kaže: „Daj mi Ivani nešto lijepo za u školu (ili šta ti ga ja znam),,,a poslije dolazi na red ona..
Iako ja to ne volim, ali takva je i jednostavno ej ne mogu promijenit, A DA NAPOMENEM DA ĆU I JA TAKVA BIT PREMA SVOJOJ DJECI!
Onda primjer žene na roditeljskom sastanku svoga diteta koji ima 10ak godina, a njena izjava ide da ona nema vrimena za svoje dijete i da ga skoro i ne viđa!? MOLIM?????
MA KAKVA SI TI TO MAJKA? KAKVO SI TI TO LJUDSKO BIĆE? SRAMI SE ŽENO!
I kada sve to vidim, kada vidim kakvi su moji prema drugima ja moram izjavit DA SAM NAJSRETNIJE DIJETE NA SVIJETU (UKLJUČUJUĆI NARAVNO I MOGA BRATA)!
Koji je stariji i prije je shvatio način odnosa roditelja i nas! Dok bi se ja ljutila na njih što me nešto ne puštaju, on je uvik bio tu da mi kaže da nisam u pravu i da se ne ljutim na njih!
I HVALA IM; Hvala im šta sam bila ograničena u izlascima, hvala im što me nisu puštali neke stvari koje su moje prijateljice mogle i hvala im za previše stvari koje je nemoguće nabrojat! Jer da su me sve to pustili tko zna u šta bi se ja pretvorila, pogotovo uz bivšu „ekipu“ koja je dibidus glupa, tupa, neupotrebljiva! Da, žao mi je što to moram reć, al te cure su za mene mrtve!
No, da ne kvarim ovako prekrasnu temu smećem (nemojte mislit da sam nehumana osoba kada ovako govorim, ali možda vam jednom prilikom i ispričam koliko sam sablji dobila zabodenih u leđa, a evo me, ŽIVLJA I SRETNIJA-OD NJIH)!

No dobro! Ajmo dalje,,,
Žao mi je što majku nisam više slušala, što sam je znala naljutit,,,Dok je moj tata, kao pravi muškarčina, a uz to i policajac to samnom riješavao na diplomatski način,,
A nakon neke prepirke ili sličnog sukoba, ja proplačem, savjest mi proradi, tuga jer sam pogriješila, jer sam ih naljutila!

Koliko sam sada razumnija, pametnija,,,eeee, da su mi ove godine, ova pamet i ono vrime, pa pola stvati bi poslušala svoje, ali ne, udarili hormoni pa ajde po svome! Ali hvala Bogu, nema posljedica, imala sam u „vlastitoj glavi i vlastitim mislima“ bar mrvicu, heh!

Dragi moji, nikada ne govorite roditeljima da su glupi, dosadni, staromodni i tako,,,,Jer sam masu puta pročitala na blogovima :“Majka mi je glupača, bla, bla!“
To je tako odvratno pročitat, čut,,,užas!
Ako vam je itko prijatelj, to su vaši roditelji,,
Moji su meni uvijek bili NAJBOLJI PRIJATELJI, UKLJUČUJUĆI I MOGA BRATA...Ma možete imati masu prijatelja kojima se možete povjerit, ali oni koji vas nikada neće izdat je vaša obitelj, vaši najdraži! Ja sam se uvijek toga držala,,,moji problemi bili su u njihovim ušima, a savjeti su tekli i to najpametniji i najrazboritiji savjeti...Naravno, moram priznat, moje tajne su većinom bile zatvorene u meni,,Nekako nikada nisam bila za to da se povjeravam prijateljicama,,nisam to volila, zaista! Iskrena sam i otvorena osoba, ali što se tiče nekih stvari, uvijek sam bila „na svome!“

Eto dragi moji, ja ne znam šta bih vam rekla, htjela sam podijelit s vama neke svoje misli o najdražim mi ljudima (ah, moram i Nikolu uz to uključit koji se svojevrsno može priključit ovom tekstu),,,

Cijenite ono što imate jer tužni su oni koji NJIH nemaju!

Ljubi vas vaša mala zaljubljeNa!




Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 02.10.2006. u 19:36 sati.