Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ronaldoija

Marketing

PREOKRET U REALU,FRANCUZ PRIZNAJE......

David Beckham bi ipak mogao biti prodan
Mada je sve bilo spremno za potpisivanje novog ugovora s Real Madridom, bivši kapetan engleske reprezentacije David Beckham još uvijek čeka na paraf. Stvarni razlozi prekida pregovora su još nepoznanica, no procurila je informacija da bi Becks ipak mogao biti prodan nekom zainteresiranom klubu

Image Hosted by ImageShack.us
Posljednja sezona u Realu? - David Beckham

Prije samo nekoliko dana predsjednik 'kraljevskog kluba' Ramon Calderon je ponosno kazao kako je s Davidom Beckhamom postignut dogovor oko novog trogodišnjeg ugovora koji bi englesku nogometnu zvijezdu na Santiago Bernabeu zadržao do 2009. godine.

Već se dizao šampanjac, vjerojatno su i govori o sreći, zadovoljstvu i blagostanju bili pripremljeni, no do potpisa tog dogovorenog ugovora još nije došlo. Razlog je, kažu najnovije informacije, marketinške naravi. Kako prenosi list The People, u Realu smatraju da će kroz naredne dvije godine Beckhamova marketinška vrijednost padati, što njima naravno nikako ne odgovara.

Isti list citira svoj bliski izvor u Real Madridu koji objašnjava najnovije poteze čelnika madridskog kluba.

Beckham je u ovom trenutku vredniji klubu van terena nego na terenu. Problem je taj što ukoliko bi u budućnosti više sjedio na klupi za pričuve nego igrao, njegova bi popularnost rapidno padala. Istina, u Realu su Davidu spremni ponuditi opciju ostanka u klubu, no on mora biti pripreman na činjenicu da će imati teške pregovore te da više neće biti nedodirljiv, tvrdi dotični izvor.

Ukoliko ne dođe do već unaprijed dogovorene suradnje, Beckham (31) bi od siječnja sljedeće godine mogao započeti pregovore sa zainteresiranim klubovima.

-FRANCUZ PRIZNAJE-
Henry: Volio bih zaigrati s Gerrardom u Liverpoolu

Image Hosted by ImageShack.us
Je li moguće da jednog dana gledamo Henryja u dresu Liverpoola?


Po mnogima najbolji napadač svijeta u ovom trenutku, Francuz Thierry Henry prošle se sezone natezao s čelnicima Arsenala oko ostanka u 'topnicima'. Na kraju je sve završilo onako kako se i očekivalo. Henry je ostao vjeran Arsenalu i tu je priča završila. Ipak, je li stvarno završila...

Proslavljeni francuski napadač je priznao kako je njegov san obući dres Liverpoola, no samo ukoliko bi ga se Arsenal htio riješiti. Budimo iskreni, takav scenarij u ovom trenutku spada u domenu znanstvene fantastike.

Nakon toliko godina koliko igram u Arsenalu (sedam sezona) više ne bih mogao igrati niti za jedan engleski klub, no ako bih jednog dana morao napustiti Arsenal, volio bih zaigrati za Liverpool. Zašto za Liverpool? Zato što bih volio igrati zajedno sa Stevenom Gerrardom, a također moram priznati kako su njihovi navijači najbolji na svijetu. Naime, postoji nešto posebno na Anfield Roadu. Kad vidim tribinu na kojoj su smješteni navijači Liverpoola i kako oni navijaju te pjevaju 'You'll never walk alone', to je za mene nevjerojatno, kazao je Henry, a prenosi The Mail.

Naravno da ovu izjavu ljubavi prema Liverpoolu ne treba shvatiti kao najavu njegovog odlaska na Anfield Road, ali kako je rekao i sam Henry, ukoliko će morati napuštati Arsenal, Liverpool bi mogao biti njegova sljedeća destinacija.



Post je objavljen 29.09.2006. u 20:20 sati.