Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/postpunkrocks

Marketing

hmmm.evo da kazem svoje...i ispricam se u ime svoje gluposti...

Pod jedan nisam mislila da je swallow smile losa nego Naked Smile Box Codaxa.iako vam isprva zvuci cudno nekaj ce vas vuc da je opet poslusate.i opet.i opet.i opet...i tak do kraja godine.na kraju ce te se ulovit kako ju pjevusite.
Valjda sam napisla Swallow Smile jer sam se divila svojem vinileku.
Pod dva Britanci su:Škoti,Englezi i Sjeverno Irci(malo cudan prijevod) i Velšani.anyway kad meni neko kaze Britanci ja NE pomislim na Engleze,ja pomislim na sve njih,pa sam zato rekla da volim Britance a posebno Skote i Irce.Pa molim sve da mi ne naređuju koji ću izraz upotrebljavati...

Anyway, kupila sam si jednu super knjigu o Škotskoj.Knjiga je preje****!!!
da onda sam si drugi dan posudila jos jednu knjigu o Škotskoj i neki tam Oxfordov riječnik slanga.
U školi nema nis posebno...Danas sam dobila peticu iz Engleskog.Inace ljudi kazu da nitko kod te nase profe nema peticu,nadam se da to nije istina jer bi im bilo glupo imat 4 il nekaj jos gore.

e da i saznala sam neciju adresu, za koju sam mislila da nikad necu saznat!!!haha.tak sam happy!i ponosna sam na sebe jer ta osoba uopce nije iz hrvatske,sad cu jos pogledat za broj telefona i bas sam vidla jednu reklamu da su medjunarodni razgovori u nekom internet sranju vec od 50lipa.ak skupim hrabrosti cu nazvati tu osobu...vjerovatno necu...al nema veze...bar znam adresu!!!

sam spomenula da idem na gitaru?aha!dobro bila sam da sam dva puta al to imam blok sat tak da sam ustvari imala vec 4 sati.nekaj prtljam po riffu "tell her tonight" i nisam sigurna da mi ide...Petra i ja smo se dogovorile s covjekom koji nam predaje da do 13.12. naucimo odsvirat onak kak spada cijelu pjesmu.pa k vragu valjda cu do tad uspijet!
ak se pitate zakaj bas 13.12.pogledajte kad je rodjen Nicholas Augustine McCarthy...
cesto vidjam ljude u FF majicama u skoli,po gradu i to me bas veseli!
Znate kaj me nervira?one proklete groupie curice kojima je posao vristati kad vide Franze(ili njihov omiljeni band) i moliti Boga da ih pogledaju,posalju im pusu,zagrle ih,a zatim mastaju kak bi se bilo dobro poseviti s njima...Jesus Christ....nasla sam jedan forum na kojima su zenske tak trknute...zamisljaju Alexa i Nicka namazinih s mirisnim uljem,govore kak bi njihovo djete bilo savrseno a da im one mogu posluzit kao zenska polovica, da ne govorim o temama tipa "jeli to alexov inhalator u njegovim hlačama ili?!".Zaključile su da je dobro razvijen(Alex, ne inhalator).o Boze,jadni ljudi.
evo vam link tog foruma da se malo nasmijete :

http://www.franzgirls.proboards92.com/

katastrofa.danas dok sam bila u McDonand´s-u je bila pjesma od Belle and Sebastian.nisam mogla vjerovat!noramalno pocela sam skakat od srece!

kaj sam jos htijela reč?(čekaj jel reć ili reč?)

uglavnom cak sam vidla jednog zgodnog decka u skoli.cak sam saznala i koji je razred.problem-nemam pojma kak se zove!e da i super se oblaci...
danas dok sam bila u Algoritmu je bil neki cudak koji je cijelo vrijeme buljio u mene i onda sam ja pocela gledat u njega jer mislim nije bas pristojno u nekog buljit i covjek se pocne smijat!i ja ga gledam i ne vjerujem...dobro pocel se smijat kad sam rekl da bi mogle nac neki strani casopis koji cu razumjet znaci ne njemacki...koji cudak.i pitam ja njega zakaj se smijes?a on nis,onda sam se okrenula.kasnije sam ga opet uhvatila kak bulji!

sad sam prosla milijun tema...zato necu pisat neko vrijeem.hehe

ajd book!!!

e da jos sam da nekaj spomenem,na tom forumu cure umjesto OMG pisu OMB(sto bi trebalo znaciti oh my Bob!).daj se ubijte!!!

Post je objavljen 29.09.2006. u 17:36 sati.