Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bludnica

Marketing

UDALA SE MOJA TENA

Udala se.
Napokon.
Sve je bilo odlicno,ali moglo je biti savrseno da...

1)....moja "tena" nije zaspala u solariju!Stvarno se "prekvarcala" ali nije umanjilo njenu ljepotu i sjaj.

2.)...mi njen tada buduci muz nije digao zivac!sat vremena prije nego treba doci po nju.javljam se na njen telefon.on zivcano pita di su baloni.ja mu prenosim sta ona odgovara i nakon toga po meni njoj upucuje psovku koju mi se gadi ponavljat.spustam mu ljuto slusalicu.

3.)...nije nastavila tamo di je zastala!krenulo je sa:"ja tena..." i stane!stala je!ma hvala ti boze!srce mi kuca sto na sat!ponadalo se!ali nastavila je...pas mater!

4.)...nije crkla muzika na prvom plesu!plesu oni na podiju,hrpa ih se skupila i ...crkne sklopka koja napaja muziku!vele nema struje!a cijeli hotel svijetli!vidim ja moja "tena" na rubu placa!dizem se od stola,dodem do nje i opalim pjevat!frajer sto svira gitaru spustio se do mene i tako smo spasili situaciju!"tena" je opet nasmijana!

5.)...opet nisu suze napunile njene oci!dolazi konobar sa tortom i padne mu na sred podija!"tena" gotova,prima se za glavu...!ma sreco sve je u redu,to je lazna torta!s tvojom je sve u redu!

6.)...da nije bila ljuta ko ris!nisam ulovila buket ma koliko se ona nariktavala!ulovila ga je :"...ta grebacica koja se silno zeli udat,al nije svom dragom u kombinaciji"!umrla sam od smijeha!

7.)...je apartman za mladence bio prazan!ulaze u apartman,pale svijetla i...iz kreveta iskoce mladenci koje su prekinuli u prvoj bracnoj noci!hahaha!jebiga sjebali su u hotelu kombinaciju sa kljucevima!bez brige,dobili su novi kat vise!


Nije mi bilo jednostavno gledat svoju prijateljicu s kojom sam odrasla na istom asfaltu kako postaje necija zena!njegova zena!nisam bila sretna,naprotiv!bilo mi je grozno!

Tu noc ili bolje da kazem jutro,shvatila sam zasto sam sigurna da je Bestija osoba s kojom zelim provest zivot!
Ne postoji nitko drugi s kim zelim provest prvu bracnu noc!medeni mjesec!
Ne zelim da to budu manji vrhunci od onih koje sam osvojila to jutro!i koji su svaki put sve visi i veci!
I ponekad mislim da cu se vinut u oblake...

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 28.09.2006. u 08:45 sati.