Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

UFP Croatia

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Voyager sa uključenim pojačanjem oplate

Sadržaj: Ako prepoznajete sliku iz koje je serije već znate da se radi o stranici Star Trek serije i filmova. Na ovoj se stranici može naći sve što ima veze sa Star Trek serijalom pa ću ja samo u par dijelova opisati sadržaj. Tehnologija: u ovoj se grupi može naći sve o tehnologiji Star Trek-a. O svakoj vrsti brodova (romulanski, klingonski...), tehnologijama i znanosti (hipersprej, holodek...), rasama (Vulkanci, Romulanci, Ljudi, Borg...), kronologija(vremenski sljed događaja u kompletnom serjalu Star Trek u svim serijama i filmovima), klasifikacije i popisi (planeta, mjeseca, anomalija...) i još mnogo toga ćega se sad ne mogu sjetiti. Serije i filmovi: ovdje se može naći sve o filmovima i serijama Star Treka (filmski blogeri posjetite ovo ako žeite dodatne informacije). Sadržaji svakog serjala i filma posebno su napravljeni radi peglednosti: Informacije o filmu (kada je snimljen, redatelj, glumci...), Sadržaj (radnja filma, serije)... Stargate je nešto posebno. Dodatni sadržaji: meni najdraži dio stranice. Recenzije igara sa temom Zvjezdanih staza, humor, download...

Dizajn: Ovaj je dizajn jedinstven i inovativan među stranicama sa temom Zvjezdanih staza. Većina fan stranica ima onaj dizajn računala u Zvjezdanim stazama (malu sliku možete vidjeti ovdje) i to je malo monotono pogotovo zato što su to vrlo loše kopije. No ovaj sivi dizajn dodaje nekakvu inovativnost u svu tu monotonost sa kompjuterom. Nešto sličnije blogu postovi se nalaze na sredini sa naslovom i nekim linkovima na vrhu, dok se dodatni sadržaji nalaze sa strane (kod nas box). Kada se uđe u neki članak mijenja se samo središnji dio sa postovima dok ostatak ostaje nepromijenjen i vi lako možete prebacivati sa jednog kraja stranice na drugi bez i pol muke.

Završna riječ: Inovativnost i informiranost su dvije riječi koje mogu reči o ovoj stranici. Dok ostali fan sajtovi napišu sve što znadu i ostave vijesti da stoji i da se "hladi" što je čisto bezveze. Na ovu se stranicu redoviti uploadaju nove vjesti.

Ocjena sadržaja: 8/10
Ocjena dizajna: 8/10
Srednja ocjena: 8/10

Link: UFP Croatia

Post je objavljen 27.09.2006. u 22:22 sati.