Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tkoludtajvidi

Marketing

Pa... evo me opet nazad

Ellou... jel vam bilo "guba" bez mene :). Čoeče, kako sam se ja promjenio otkad net nemam. Izgubio sam šprehu i malo zaostao u korak s tehnologijom, al nema veze... odrastao sam za jedan korak prema shvaćanju višeg cilja i to opažanjem ponašanja jedne grupe ljudi koji su mi frendovi i imaju od 19 pa do 23 god i ja ih eto nazivam "elderi", imaju svoje mane i sve al eto pošto su mi "guba" moram ih navesti da ne ispadnem jel hvalisavac :).

Uglavnom nisam bio na moru u baškoj, majka mi je bila u bolnici i tako jedna duga priča, ali bio sam ja na hvaru i upoznao kul ekipu al... to nije to. I da... roknuo sam s motora, na svu jebenu sreću ni motoru ni meni nije ništa. Da vidimo... što se još zanimljivo desilo... pa dobio sam adsl :). Mda raznovrsniju glazbu slušam i ove boxove ću uskoro izmijenit jer mi ne pašu više, jer sad sam viši level. Ili nisam?

I dalje se onak u normalnom dnevnom ponašanju ponašam ponašljivo primitivno. Iz zajebancije, kao da me nostalgija za onim glupim vremenima vuče, ammm i gramatički također.

I neznam kako da pišem postove, kako da vama bude zanimljivo. Ja sam sada u limbu između onog post adolescentskog razmišljanja i onog djetinjastog. Ovo prvo je tek počelo i jako mi se ne sviđa. Osjećam se... bezosjećajno kad tako gledam na svijet, onako hladnokrvno kukavički. Očigledno odrastanjem postajemo... ne crni niti bijeli nego sivi.

Ovo su fakat sjebana vremena, nemam volje da si pribavim curu, nemam vremena da stanem i malo promislim, nemam motivacije za školu, nemam inspiracije za postove. Sve kao da je zamrlo, postalo jebeno sivo...

Možda je to samo privikavanje, no napisat ću vam jedan ljepši i veći post sa puno više razmišljanja jer ovo je još uvijek prezapleteno i nerazumljivo... moram počet s lakšim štivom.

Dakle do sljedećeg posta neka vas sila čuva!

Post je objavljen 26.09.2006. u 00:44 sati.