Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pportal

Marketing

Uradi sam

Iako sezona ljetnih putovanja polako jenjava, nije na odmet putna preporuka. Indian Woman putuje kad god joj se pruži prilika, i evo nekoliko hintova koji vam mogu poslužiti da savladate neke od putnih trikova.
Bilo da svoje prnje nosite u ruksaku ili koferu, postoji trik koji vas spašava od gužvanja robe. Umjesto da sve lijepo složite onako kao da stoji u dućanu, jednostavno još i - zarolate. Zvuči možda prejednostavno ili smiješno, no funkcionira. Najbolje djeluje s majicama i hlačama. Fine košulje i odijela ne trpe ovaj trik, no ako su vam toliko bitna, i tako ćete nositi onu posebnu torbu za njih.
Dakle, npr., majicu nakon što složite, preklopite još jednom po vertikali, i zarolajte ju u "sarmicu". Kad ju odmotate bit će manje zgužvana, i brže će se izravnati.
Zatim, velika pakiranja šampona, gelova za tuširanje, regeneratora i sl. su ekologična i ekonomična, no ne i praktična za putovanja. Zato sačuvajte manje bočice (plastične, jer su lagane) i u njih odlijte manje količine svega toga što vam treba za put, a da biste bili lijepi, čisti i svježi.

taa daa!

Majice rolala Indian woman!

Post je objavljen 25.09.2006. u 23:39 sati.