Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

Who told u to do so???

To nam je pitanje stricek polizajac na Zakyntosu ponovio vise no jednom kad smo se mi genijalci sjetili slepati za rentanim camcom u pojasu za spasavenje.. Vise o tome na Jeleninom blogu. Da sad ne pisem stvari duplo.
Ionako ne znam ni sama od kud da pocnem ni kaj da velim.
Vratih se u lepu nasu.. da da..
Bem ti misa kako je brzo proslo vrijeme!! 9 faking tjedana sam ja bila tamo a proslo je tako da ni ne znam kako..

Mogu sad rec samo da mi se bilo ful tesko vratit.. Previse emocija.. previse kaosa, i naposlijetku puno puno previse lijepih sjecanja. Sjecanja za cijeli zivot..

A sad nakon ovog filozofskog pocetka da stvarno od nekud pocnem.
Nakon kaj mi je zavrsila prasa, stiglo mi je pojacanje iz Njemacke u obliku (ovdje vec vise puta spominjanog) Steffena, a 2 dana kasnije i iz Lepe nase u obliku Jelene i Maje.
Odma prvi dan sam krenula sa stefom kvazi penjat (sto se pokazalo ne bas preuspjesnim..).

Stefen pilji u stijenu u pokusaju da pronadje bilo sto sto bi moglo otkriti koji je koji smjer..
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Drugi dan krenuli smo pravac Nafplio (vec spominjan) na pelopenezu.. Tamo smo se napenjuckali na idealnom penjalistu drito na plazi..


tu noc (sa ned na pon) su stigle i rvacke koke..U pon smo se tako bacili na sight seeing po Ateni, a ja sam konacno vidla i Akropolu (nakon svih tih tjedana:) )..
U utorak (ako se ne varam uputili smo se pravac Zakyintos. Mali raj u tirkiznom moru.. Nema kaj.. Tamo smo prvo vece zujali po plazi i gradicu kraj kojeg smo bili smjesteni u nepoznatom selu na nepoznatoj adresi..

Jedna od meni drazih fotki..


Iduci dan smo isli na Shipwreck beach- a must see ak ste na Zakyntosu. I fakat, al fakat je must see..ne znam opce opisat kak to zgleda osim da je nevjerojatno.. Boja bolesno tirkizna, valovi, pristup moguc jedino brodom..
Shipwreck.




Stefek je imo ideju koju smo prvo svi sa podsmjehom osluhnuli, a poslije shvatili da i nije tako bedasta.. rentanje camca na 1 dan. I tako smo iduci dan rentali camac..O dogadjajima da kraju dana je pisala jelena pa to citajete tam. Ja cu sam rec da je dan bio fenomenalan, kupali se, cuncali, vozikali u camcu, kupali su spljama itak to..
eo fotke..




ne da mi se dalje sad.. bum posle..



Post je objavljen 25.09.2006. u 10:53 sati.