Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

Dragonrage Film Freak

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Sadržaj: Ovaj blog kao temu ima recenziranje filmova, serija, igara, pa čak i stripova... Kada se radi o filmu prvo piše sve osnovno o njemu (godina, redatelj, orginalni naziv, glumci...), Zatim sljedi sadržaj sa posterom i nekoliko slika iz filma. Nakon sadržaja piše štošta o načinu režiranja, glumcima... sa mnoštvom linkova koji vas vode na stranice na kojima možete o tome pročitati više. Na kraju je ocjena filma od 1-5. I to je bilo samo o filmovima. Ima još hrpa raznih sadržaja na ovome blogu da bih morao do sutra pisati o njemu pa ga vi samo posjetite.

Dizajn: ovo je najjedinstveniji dizajn koji sam ikada vidio među blogovima. Ovaj plavi dizajn sa box-evima s dvije strane dobro prikazuju sadržaj. Jako mi se sviđa što se umijesto normalnog, podebljanog naslova box-a pojavljuje slika sa naslovom. Jako mi se sviđa u pozadini posta su rupe od metka kao ova. Jedino mi se ne sviđa što ako uđete sa Operom na blog i nije vam uključen "Fit to width" slike vam izađu iz okvira a blog postane preširok da bi ga se bez pomicanja lijevo desno moglo pregledati.

Završna riječ: Na ovome se blogu može naći sve o raznim vrstama medija. Autor prije nego što objavi post istraži nešto više te daje što više linkova na kojima se može naći više.

Ocjena sadržaja: 9/10
Ocjena dizajna: 8/10
Srednja ocjena: 8.5/10

Link: Dragonrage Film Freak

Upload 25.9.06.
Ova slika nije cijela zato jer kad je u Operi uključen "Fit to width" ona odreže malo slike. Zato na slici piše Agonrage a ne Dragonrage

Post je objavljen 24.09.2006. u 11:48 sati.