Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

LICE NAS OTKRIVA

Ako pogledamo sebi dragu osobu, promotrimo kakvu ima bradu , uha, usne- da li ćemo moći iz njih pročitati kakva je osoba? Možda! Pa evo par zanimljivosti - možda se prepoznamo.
BRADA
"
Široka i četvrtasta brada
- znak je tjelesne snage, izdržljivosti i hrabrosti.Ovakve su osobe pristrane i učinit će sve da zadovolje častoljublje.
Brada sa okomitom jamicom otkriva izrazitu sklonost poslovima, dok vodoravna i duboka jamica govori o prilagodljivoj i izuzetno dobroj osobi.
Velika i okrugla brada
- govori o veselju i smislu za životne radosti.Jamica upozorava na sebičnu osobu, koja će primati ali ne i uzvraćati prijateljstvo i ljubav.
Okrugla i ljupka brada
-znak je snažne volje sklonosti znanosti i istraživanju. Riječ je o dosjetljivim osobama, pomalo usamljenima , ali i prijaznima, plemenitima i pomirljivima.

Uska i zašiljena brada
- znak je slabe energije i stidljivosti. Nezainteresirana i uvijek po strani, ovakva će osoba biti sklona misticizmu i asketizmu. Njihov je duhovni i intelektualni život često veoma aktivan i zato ih okolina smatra prijaznima, ugodnima i vrijednima poštovanja. Uglavnom su to umjetnički nadarene osobe.
Ravna brada
-znak je sklada, volje i trijeznosti.
Izbačena brada
-govori o poduzetnom duhu i želji za dominacijom.
Uvučena brada
-znači oprez, stidljivost i neodlučnost.

Post je objavljen 23.09.2006. u 23:20 sati.