Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thinperfection

Marketing

kako sam???....odurno, nije mi jasno da sam tako glupa...u zadnje mi vrijeme nista konkretno i ozbiljno ne ide za rukom, nemam pojma koji mi se ***** dogadja ali osijecam se sugavo i to me zivcira...uistinu neznam cime sam to zasluzila ili kako dosla do ovakvog raspolozenja ali najradije bih se preselila iz ovog grada...ma drzave i otisla gladovat sama u svom miru i tisini, bez upadanja i upetanja bez nasilnih pitanaj i suvisnih komentara mojih vrsnjaka! jer to ne podnosim...okej...mozda nije tako lose sto se tice kg ali ipak koliko god se ja trudila osjecam da ne napredujem...nemogu si dokazat da sam i ja ana...jer mi to ne uspijeva i tako budem ljuta na sebe kad vidim kako vama kg silaze ko ludi i kako vam svima ide......a opcenito je ljudiima oko mene zivot sjajan.....ovo sam napisala nedavno...procitajte, komentirajte, please nemojte me osudjivat ili mislit lose o meni…..

ANA

Sve ste vi super
I sve ste vi dobre
Sve ste vi sretne
I sve ste vi svoje
Sve ste vi hrabre
I sve ste vi uspijesne

A ja sam ta slaba ...na crnoj tocki

Ni makac naprijed ,al ni korak nazad...jos me proslost drzi da sanjam sada
Jer ona ce doci i u meni je trajat...sve dok jednog dana uz nju necu sjati
Ponosna i sretna ko nikad ...s osmjekom kao uvijek cu reci
Ana je i moje ime





Slobodno komentirajte I nema veze ako vam se ne svidja….recite sta mislite I kako ste ju shvatile….stavila sam jos jednu u box…kraca je ali treba 2put razmisliti o njoj jer sam pisala u prenesenom znacenju….meni se svidja kraj….za njega sam malo mucnula glavom!!!!


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

samo da vam kazem da bi thijela izgledat poput cure na zadnjoj slici(mrsavija)....a ni ona na 2 fotki je nevjerojatno dobra ana ili mia!



btw. danas sam pojela samo rucak a tako i jucer i ono....kg su jos tu....pijem ful puno vode i hodam....zasto sam jos debela????


Post je objavljen 20.09.2006. u 20:24 sati.