Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/angelinajolie4ever

Marketing

Nove fotografije obitelji Jolie-Pitt preplavile tabloide

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon što su prve fotografije Angeline Jolie i Brada Pitta s novorođenom kćeri Shiloh Nouvel prodane tabloidima za vrtoglavih 8 milijuna dolara, nije trebalo proći dugo vremena da se cijela obitelj Jolie-Pitt u potpunom sastavu ponovno pojavi pred objektivima paparazza.

Američke časopise ovih su dana tako preplavile najnovije fotografije obitelji, kao i "najljepše bebe svijeta", kćeri glumačkog para, a koju su roditelji u posljednje vrijeme skrivali od fotografskih objektiva.

Tabloidi posljednjih dana ne prestaju "brujiti" ni o navodnom vjenčanju Angeline i Brada, čija je veza u posljednje vrijeme, barem ako je vjerovati tabloidima, zapala u krizu.

Neke su glasine tako govorile kako je čak i Angelinin brat James Haven odlučio pomoći sestri da natjera oca svog djeteta, koji je trenutno zauzet snimanjem filma Ocean´s 13, da se "opameti" i provodi više vremena sa svojom obitelji.

Haven se, naime, navodno ponudio da brine o svojoj sestri i njezino troje djece, nadajući se da će time ponukati Pitta da shvati da "bi mu njegova nova obitelj trebala biti prioritet".Image Hosted by ImageShack.us


(index)Post je objavljen 20.09.2006. u 19:46 sati.