Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phepheronca

Marketing

Predsjednik Mesić posjetio mamu BB stanarke na Kubi!

Image Hosted by ImageShack.us

Pa, gdje ste je i kako pronašli? iznenađeno je večernjakovce koji su pratili 14. skup nesvrstanih u Havani u nedjelju upitao hrvatski predsjednik Stipe Mesić kad mu je naš fotoreporter Mišo Lišanin predložio da se, dok obilazi Hemingwayev muzej u hotelu Ambos Mundos, u srcu staroga dijela Havane, pozdravi i fotografira s majkom najpoznatije Kubanke u Hrvatskoj Yameisy, stanarke kuće Big Brother.

Znala sam da se Yameisy sprema za sudjelovanje u velikom showu, ali nisam mogla sanjati da će mi kći biti tako poznata. Puno, puno mi je pozdravite i recite da je volim te da smo svi uz nju i jedva čekamo da se opet vidimo kroza suze je govorila Julia dok je dvanaestogodišnji Yameisyn polubrat Jamoy Aleandro sramežljivo gledao u majku, ne shvaćajući što mu se to događa sa starijom sestrom.



Na pitanje što misli o Ivanu Bukovcu, bivšem suprugu njezine Yameisy, odgovorila je da nije imala ništa protiv kćerine odluke da se uda jer je njezin izabranik, iako dosta stariji, ostavljao dojam ozbiljna poslovnog čovjeka. Majka kao majka, uvijek sve želi vidjeti ljepšim očima. Ivan je obećao da će se brinuti za mladu suprugu, mislila sam, u sigurnim je rukama jer nam je pričao o svom bogatstvu i lagodnom životu koji će omogučiti Yameisy. To se nije dogodilo, prošla je svoju kalvariju, a sada mislim da je glavno da je živa i ponovno na svojim nogama te će sigurno doći i bolji dani i prava ljubav u život moje Yameisy."

Julia nam je donijela i pismo te nas zamolila da ga isporučimo Yameisy, ali se sramežljivo ispričala što nema omotnicu jer je to često teško nabaviti na Kubi. U pismu svojoj kćeri poručuje da je voli, da je jedva čeka vidjeti i da joj želi svu sreću u Big Brotheru, ali i u životu. (Večernji list)


I pazi ti sad nje, upoznala jednog predsjednika države! mah

Post je objavljen 19.09.2006. u 15:06 sati.