Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

AKTI DRUŠTVA

Kako smo i obećali u izmjeni image-a našeg Bloga u nekoliko narednih dana nastojat ćemo predstaviti društvo u svim elementima.
Prvo je najpotrebnije predstaviti svoje akte. Stoga to danas i radimo! Dajemo vam na link sve naše osnovne akte.
Za sve eventualne upite ili pojašnjenja molimo vas da koristite e-mail i mi vam odgovaramo na e-mail, a eventualno što je većini interesantno objavili na Blogu, kako ne bi bespotrebno opterećivali komentare.
Kako i zašto smo došli do ovakvih rješenja:
Prvo naše je društvo osnovano, na isključivu inicijativu građanstva (ondašnje omladine).
Sve što smo napravili, nabavili i izgradili isključivo je financirano vlastitim ostvarenjem, dobrovoljnim radom i uz pomoć građanstva i firmi Kaštel Sućurca.
Država, lokalna samouprava ili bilo ko od proračunskih korisnika financirali su samo nabavku jednih navalnih kola i jedne cisterne TAM-190 još daleke 1986.g. iz sredstava tadašnjeg SIZ-a za zaštitu od požara i to je GOTOVO sve!
Kako vladamo velikom vrijednošću, tako se s vremena na vrijeme javljaju kojekakvi dušobrižnici i mi smo bili naprosto prisiljeni da to svoje Veliko bogatstvo zaštitimo od svih vanjskih utjecaja, pa i od nerazumnih poteza nas samih.
Vrlo vjerojatno znate i nedaj bože iskusili što se dogodi, kad netko sa ulice dovede novih dvadeset ljudi učlani ih i na slijedećoj Skupštini preuzme društvo.
E, tu smo mi sa Ministarstvom uprave pronašli ovakvo rješenje.


Post je objavljen 19.09.2006. u 09:21 sati.