Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pportal

Marketing

Zvjezdasta prašina

REALITY STORY BY HEROINE

Nastupaju: Yves Simon, Marina Cvetajeva, Jacques Prevert, Leone Glembay, Bela Lugosi, Marlene Dietrich i gost iznenađenja.

2. dan

Društvo se pred zoru našlo u podzemnom bistrou, kod Opern ringa u Beču. Šta koga briga kako to sad. Izašli su na zrak i gotovo. Na šank se nalaktio visoki crnac blještavih zubiju i prodavao šankerici priču. Sabili su se u separe u ćošku. Kroz škriputave zvučnike su svirali Velveti: Situations arrive because of the weather...

- Gdje je Jacques?
- Pa otišao je na WC...

Nema ga više. Izbačen je iz Priče.

- Zašto?

Dosadan je. Sav je pokisao, teško se socijalizira, loše karta i stalno cvili za Barbarom...Umjesto Jacquesa, pojavljuje se novi lik u priči - DŽONTRA!!!!!!!!!

- Tko je Džontra?????

Objašnjenje: Džontra dolazi iz Zagorja. Nadimak mu je skraćenica od Džon Travolta na kojeg liči, s tom razlikom što Džontra ima frizuru kao Linda Evans.
(Ovdje treba zamisliti nasmijanog Džontru u uskim trapericama kako stoji na proplanku kod Huma na Sutli dok mu vjetar nosi kosu u usta.)
Džontra je veliki zaljubljenik u glazbu i fan Bijelih krila koja se furaju na Srebrna krila i čak su izdali singlicu za jednu firmu iz Zlatara.
(Ovdje treba zamisliti kako Džontra nosi pojačalo gitaristu iz Bijelih krila, te Džontru u prvom redu koncerta na otvorenju Zadrugarke u Krapinskim toplicama.)
Očekujemo da će Džontra malo razdrmati situaciju. Pozdravite Džontru toplim pljeskom!!!

U podzemnom baru je zavladao muk. Sve oči su uprte u vrata, a u svim glavama samo jedna misao:

- Tko je sljedeći?

(Ja mislim da će izbaciti Marinu.)
---------------------------------------

Bude se nastavilo..


Post je objavljen 18.09.2006. u 21:05 sati.