Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safikama

Marketing

a gdje smo sada?

saddamica i dalje na veliko radi, uskoro će po drugi put i diplomirati :) hijena je još uvijek seksi bomba, margot se, kao da je lik iz Crasha, počela paliti na sudare; svako malo izaziva prometne nesreće. srećom, ruke joj za sada nisu krvave. a ja? ni na nebu ni na zemlji. pomalo rastrojena, zbunjena... danas sam uspjela pasti jedan tako lagan ispit. prije mi se to ne bi dogodilo. ali sad, kad se diploma bliži, pih... koncentracija nula. jebiga, kad ne znam što ću poslije... trebala bih u daleki istanbul na postdiplomski. tamo me i posao čeka... nije baš da imam neki izbor, s diplomom koju ću dobiti, u mostaru mogu raditi samo posao koji mi se već zgadio- novinarstvom. a tamo bih možda mogla raditi u pr-u. ali opet, sve su to jebene komplikacije. dosadne komplikacije. u ovom gradu koji mrzim, nalazi se sve što volim. tako usrano.

treba mi fitness! ne sjećam se kad sam se zadnji put ispuhala. osjećam da se raspdam. užas! moram se pokrenuti. obožavam kad sam u điru svakodnevnih treninga.


ubijam se smokvama. jeste li ikad čuli da se netko njima predozirao? ne? onda ću biti prva.


moram pisati neki istraživački rad. položaj žena u političkom životu federacije. položaj žena- moja pička. kojih žena? nema žena u domaćoj politici! tek par transeksualaca i tisuće guzičara.

odoh pronaći tu ženu- možda iz sijena proviri igla.


pozdrav nakon toliko mjeseci od kaye


Post je objavljen 11.09.2006. u 18:58 sati.