Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phepheronca

Marketing

Oho!

Sjećate se neki dan priče o Ivi Jerković i njenom tati koji je navodno homić ili biseksualić pa je ona poludjela i demantirala tu priču? Eee, tu nije kraj, gledajte ovo:

Story će podnijeti privatnu tužbu protiv Ive Jerković zbog naknade štete izazvane narušavanjem ugleda magazina.
- U novom broju Storyja objavljena je ispovijest manekenke u kojoj ona tvrdi da s ocem Cvitanom nije bliska, da ga rijetko viđa te da joj odlazak oca nakon razvoda njezinih roditelja i danas budi loša sjećanja. U istom tekstu Cvitan Jerković kaže kako ne želi da ga se dovodi u kontekst s Ivom jer on nije samo nečiji otac nego, kaže, čovjek s plodnom manekenskom karijerom - navodi redakcija Storyja u objašnjenju te dodaje:
- Tekst je napisan na temelju razgovora s Ivom, a nakon što je autorizirani članak već otisnut, Iva je nazvala Story tražeći da se priča povuče. Kad joj je rečeno da to više nije moguće, zaprijetila je "osvetom" demantijem u drugoj tiskovini. Očito je kako je nekim osobama važno tek pojavljivanje u medjima u bilo kojem kontekstu pa i u onom koji narušava vjerodostojnost tiskovine s kojom je surađivala. Isprovocirani takvim neprihvatljivim ponašanjem koje vrijeđa novinarsku struku
.


Post je objavljen 10.09.2006. u 17:25 sati.