Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/protegemoi

Marketing

..:Dancing Through Sunday:..

I stajali smo tamo, na čistini svakidašnjeg okupljanja. Prilazili su nam neobični oblici, a među njima došla je jedna od križarki, nabacila polu-pospani pogled ispod debelog sloja crne olovke, izbacila guzu i rekla: Riot grrl pokret je mrtav, predajmo se upucavanju zauzetim dečkima! Potvrdno kimnuvši glavama, složili smo se, jer ionako je previše pošteno okruženje otkad traje Novo doba.
Yuna je tada zgrabila mač iskrenosti, zaletila se trčeći prema križarkama i odsjekla im alternativnu perspektivu, duboko je zakopavši pod [uvijek drugačije boje] geo-kišu.
Nasmijavši se ušli smo u fazu koja nas uči da trebaš uvijek biti dobar prema nepoznatim ljudima jer možda...baš možda...dobiješ onaj veliki ugriz na vratu, pa se i ti možeš pohvaliti da si dio. Čega? Tko zna. Pa nitko nikad ne zna za ŠTO se bori. Ali stvar je u tome da se show off-aš što je više moguće.
Osjećala sam se nekako sitno i pomalo zabrinuto za svoje ideje koje su mi lelujale glavom pa sam odlučila pozdraviti sve & zaželjeti dobru sreću u budućim trenucima iskazivanja.

Photobucket - Video and Image Hosting

As I walked away, heard them say: "Poison hearts will never change."

Možda ovdje ne postoji dobar ili loš lik...Možda bi se svi jednako trebali boriti za mali komadić onog poznatog osjećaja na kraju svakog animiranog filma, zajedništvo mislim da je riječ.






Post je objavljen 09.09.2006. u 23:23 sati.