Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

ZAVRŠNICA KUPA HVZ-a ZA 2006.

Eto, došao je i taj dan!

ĐAKOVO, grad domačin završnice KUPA HVZ-a za 2006.g. dočekao je hrvatski vatrogasni karusel, koji je ovu godinu obišao nekoliko destinacija i pritom bio u gostima vatrogascima Dalmacije, Varždina, Ivanića i Trebarjeva napokon je stigao i do Đakovštine...

Ima ih koji će se složiti da je ideja i njeno ostvarenje dobra i da ga (KUP) svakako treba podržati... Ima i onih koji misle drugačije... Tko bi svima ugodio...

Istina je da su se ukazale i manjkavosti u ostvarivanju ove ideje, ali su one popravljive i nikako toliko fatalne da zasjene sve ono što je lijepa donio ovaj način natjecanja, a posebno druženje među natjecateljima!!!
STOGA SAMO NAPRIJED!!!

Već se pomalo naziru i pobjednici... Neka! svaka čast na upornosti i kvaliteti. Oni će biti pravi pobjednici u ovogodišnjoj trci u kojoj je doza sreće svedena na minimum, ato je ono pravo!!!

Neki nažalost nisu izdržali, pa su odustali ili su kupno nastupali malo puta!!!
Neki imaju popravni u Đakovi, ali ako se tamo ne pojave bit će brisani sa liste i to je to!!!

Naše cure i veterani su već u Đakovu, pa im želimo mnogo uspjeha i da se domognu kojeg trofeja, jer smo saznali i da HVZ sutra dijeli pored pojedinačnih medalja i pehare u trajno vlasništo za prva tri mjesta, a i veliki prijelazni pehar za osvajača KUP-a.
Tko god bio osvajač neka zasluženo popije iz pehara i u naše ime!!!

Post je objavljen 09.09.2006. u 21:37 sati.