Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/willa666

Marketing

questa lingua e stronza e brutta

iliti prevedeno na naški:
ovaj jezik je trul i ružan

ovaj današnji post napisah radi naših glupih susjeda, ne, ne, nisu srbi, al bogami ni bosanci, pa čak ni slovenci, naime to su taliani, za one koji neznaju, hrvati koji žive u istri moraju učiti talijanski, zašto? zato šta su se talijani doselili kod nas i nije im se dalo učit naš jez. Pa su nas natjerali da učimo njihov, e to ja zovem talinijazacijom (neznam kak se piše), dakle sad če i dalatinci morat učit talijanski, zagorci slovenski, a slavonci mađarski, i šta nam onda ostaje? Ništ, pa kakva je to logika ove vlade, čoeče e! Prema toj logiki:
sad ja odem u švabenland u recimo minher i iduču šk. god. hrvatski mora bit obvezatan predmet u cjeloj regiji, e kad bi to bilo tak, odma bi izveo neke ljude van, nek mio se sklone s očiju, a i bilo bi neke koristi bar od njih…al opet, problem je i to što su talijani FUL glupi i bezobrazni,jer pričaju samo svoj jezik i ni jedan drugi, tak da se mi moramo prilagođavat manjinama, u ovom slučaju njima, sunce im garavo, pa nemože to tako!

I da se nakaže da sam zaboravio na male slovence, evo dokaz kak su geografski neobrazovani:
Hrvatski policajci su utvrdili da su djelatnici vodno-gospodarskog poduzeća Mura iz Murske Sobote krčili šumu na nepobitno hrvatskom teritoriju!
Ak piše „Ulaz u RH“ to znači da tamo nije slovenija nego hrvatska! Al ok, ipak
su to slovenci, jel?
Evo još nečeg, sanader pomaže slovenskim i hrvatskim selima, a ovo je njihova reakcija:
Naoružani slovenski specijalci došli su na područje Hotize uz katastarsku granicu. Potom je iskopan jarak preko trase koja vodi do Mirišća, u kojem su kuće u hrvatskom katastru. Mate je naglasio da na spomenutom području međudržavna granica još nije određena jer nema dogovora dviju strana i da Slovenija unatoč tome što je područje u hrvatskom katastru ne može dopustiti da se to naselje priključuje na hrvatsku infrastrukturu.
Ovo nisam napiso iz nekog svog hira il' šta ti ja znam, več sam popričo s nekim ljudima tih krajeva, tak da u ovom gornjem djelu nema nekog preterivanje, sve je true! Nek se zna!
Obavjest1:
E'o da se pofalim, jucer je u dj-satoru-za-vezove-i-ostale-prigode bio koncert anal mandice, doduše ne sa svim instrumentima, al bio je, bilo supač, svirali one poznate mandičine, a onda za podizanje atmosfere raspalili su se pokemoni i teletabisi :) publika, doduše nas 10-tak bila je oduševljena i grohotnim smjehovima doprinosili su atmosferi i usput prizivali kišu koja je sve jače i jače padala, a i nakon šta se popilo svih 10l piva i boca vina, psmtr sve su mi popili nisam se ni snašo! i nakon što je postalo neizdrživo biti u blizini onog nekog lika šta je držo gitaru jer se nasmrdio smrdilom po smradu na dječje pelene, pa je presto svirat i gle čuda prestala kiša :) i onda smo se pokupili i otišli u nepoznatom smjeru...i dan danas se intezivno traga za njihovim unakaženim tjelima...zasad bezuspješno...

Obavjest2:
E'o dobio sam naredjenje da ovo objavim il če bit fizikalnih obračuna:
Naš dragi fan Krule naučio je radit u fotošopu i shvatio je kako je on ljepo biče:)

Obavjest3:
Savjet Dana:
Ako vas zanima kako ojačati imunitet, uravnotežiti krvni tlak, smršavjeti, biti u boljoj kondiciji te opuštenije spavati, dobro pazite jer odgovor leži u samo jednoj jedinoj riječi – seks, seks, seks

Obavjest4:
Fuckinhu je muž njegove majke zabranio odlazak na net do daljnjeg zbog toga što je prečesto odlazio na sajtove pornografskog sadržaja i pritom potrošio 300kuna interneta!

Questo post e solo per i miei amichi,che amano il mio blog
ovo znači da je to post za tvoje prijatelje i ljude koji vole moj blog

P.S. svi ste mi dopizdili
By: D. bolesnik


Post je objavljen 17.09.2006. u 08:30 sati.