Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bye

Marketing

malo kasnim,al eto..
Sretan rođendan pile moje!! Nek ti se ostvare sve želje i ma sve što poželiš..Jednoj od moje 3 najbolje prijateljice je rođendan..Inače ovo je Kristina:
-ova u plavoj majci..
Ok..a sad da se vratimo.
Neki dan je bia požar na pelješcu,al su ga na svu sreću uspjeli ugasit.. ne pitajte tko je od 6 ura to sve gledao i budio ljude u svom imeniku..rolleyes
Bila je i slušaona,jer se gitarijada zbog manjka bendova nije mogla održat..
Imali smo dozvolu do dva i na kraju nan je policija oduzela misketu u ponoćća,mi svi do policije se išli žalit i tako to..
Vjest dana: Prošla san popravni!! iz zemljopisa!!Večeras bi trebala slavit..šta i oću al nakon posla..
e jebiga sve je zmiksano u ovom postu.. neman vrimena za pisat,radin i tako to..
Al iživciralo me danas šta mi je mater prije popravnog rekla da ako ga prođen moć ću vanka dokad oću(znan i ja da me nebi pustila do 5 ura,al recimo 3 mi je sasvim dovoljno), i sad nakon šta san prošla mogu vanka isto koliko san mogla i prije popravnog...al neće to proć tako..
Pobunit ću seja!!
eh, da zaboravih da mi je još jedna nagrada pošto san prošla popravni dva dana u splitu kod tete.. jedva čekan!!a io knjjige se još moraju kupit..i evo ga podsjeti me da još malo pa škola..
ma tko će mi to više trpit..gledat one nastavnike i sve to..jedino me veseli šta ću bit s nekim ljudima i slušat muziku na svom novom IPODU..heh..a i dobijan novi kompjutor.. :)
P.S. ovaj post pisan je brzinom svjetlosti,nemojte zamjerit na nagomilanim informacijama.. mah

Post je objavljen 23.08.2006. u 21:38 sati.