Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harrypotter

Marketing

Auto Harryja Pottera doletio kući

Pronađen je leteći automobil Harryja Pottera koji je nedavno nestao s filmskog seta, javljaju britanske novine headbangheadbang





Svijetloplavi Ford Anglia iz 1962. godine, koji su u filmu Harry Potter vozili najpoznatiji čarobnjak među dječacima i njegov prijatelj Ron Weasley, vraćen je u skladište na filmskom setu nakon što je ukraden u listopadu.

Policija je bila zbunjena i nije mogla otkriti kako je mogao ispariti sa strogo čuvane lokacije a da to nitko ne primijeti, posebno zbog toga što se u njemu ne nalazi motor. Fanovi su se već uplašili da su ga ukrali preprodavači spremni plasirati auto na crno tržište.

Britanski je tabloid The Sun objavio priču o petočlanoj new age bandi koja je konačno izašla iz sjene pokušavši prodati Ford početkom ovog tjedna uz tvrdnje da su ga pronašli. Potencijalni su kupci navodno odustali od kupovine jer na autu nije bilo tablica, a članovi bande su se tada uspaničarili i ostavili ga među ruševinama dvorca Carn Brae iz 14. stoljeća u Cornwallu.

Čini se da smo pronašli automobil Harryja Pottera, izjavio je policajac Tim Roberts. Primili smo anoniman poziv koji nam je otkrio lokaciju. Izgleda da je još uvijek u dobrom stanju. Volio bih misliti da ga je Harry sam tamo odvezao radi neke avanture u dvorcu, ali stvarnost je puno manje zanimljiva. Rekao je da se auto tamo nalazio manje od 24 sata.

Dosad su snimljena četiri nastavka filmova o Harryju Potteru, bazirana na knjigama slavne britanske spisateljice J. K. Rowling. Priča prati doživljaje Pottera i njegovih prijatelja u Hogwartsu, školi za čarobnjake i vještice.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 19.08.2006. u 11:25 sati.