Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

koko si masivan?

idem ja tako ulicom, sam poput one pustinjske bage koja kotrlja govance uz dine i niz dine beskrajne pustinje, I u toj usamljenosti mi prne u glavu jedna briljnt ajdija!

baš bi bilo dobro imat đepnu vagu !!! i u toj maštariji ja se sjetio kak bi to bilo korisno i kak bi privuko ljude da kupe tu zanimljivu stvarčicu... prvo bi to trebalo ugradit u mobitel (po mogućnosti sajmens). i onda krenit u promociju... oh divna li bi to promocija bila. bilo bi niđe druđe nego na teleshopu!
tipa:

igrate nogomet? ne znate ko će vam bit golmen? imamo pravo rješenje za vas.

novi mobitel sajmens VAGY(na?) nije samo predobar mobitel sa 4.0 MP kamerom, 512 MB memorije i ostala sranja, nego ima i integriranu vagu koja je precizna poput švicarskog sira... erm... sata.
napravljen je od najčvršćih i najlakših metala tako da se za to ne morate brinuti
što je potrebno za vagnje: naš mobite VAGY(na?) i čovjek ili životinja, brašno, droga, marihuana, kruh, voda, žito, ječam, kinezi, mljeveno meso, sir, mobitel, čovjek, sol, vegeta, brašno, paprika, pilići, luk, mlijeko, mast, čovjek, patke, guske, pero, papir, albanci, ćevapi, kajmak, kefir...
kako upotrijebiti vagu? samo pritisnite tipku na kojoj piše kg ili lb (ovisi o tržištu) i stavite mobitel na pod tako da je ekran na podu (ne brinite se neogrebiv je) i stojte na poleđini mobitela 10 sekundi i to je to.

zato kupite novi mobitel VAGY(na?) za samo 4000 kn i dobit ćete knjižicu za zdravu prehranu i set nožova šogun, ne 5 vrećica čaja čang šlang i knjižicu za mršavljenje - Smršavite lako, pitaj me kako!

sad u društvu neće bit svađa ko je kolko težak jerbo najdeblji uvijek idu na gol!

*kraj reklame*

ili tako nešto

ako nek ukrade ovu inovaciju tužit ću ga državnom zavodu za patente i licencije 2. ako oćte biznisovat javite mi se na moj meil davor67@net.hr

bang

Post je objavljen 19.08.2006. u 11:22 sati.