Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/familija

Marketing

Ges huz bek!!!!

Jeah bejbe. Vratili smo se u punom sjaju .. ****** ..
Ljeto je prošlo s pivom u ruci.
Svi smo bili svugdje.
Svi smo radili svašta.

Ovo cijelo ljeto svi smo bili Goth.

Marana, Vinak, Sveta Magdalena i Izgubljeni sin bili su u Brelima. Baškoj Vodi. Makarskoj. Splitu. Vlaku. Ko svaki pravi partijaner (hehe) išli smo redovito na pjena party u Oseku (kak ih ovim putem reklamiramo, očekujemo neke pare za to!).
Igrali smo se gotičara i igrali smo Hirouse na kompu.
Igrali smo se pirsanja i igrali smo se spavanja.
Igrali smo se pečenja torte koja je čak divno ispala.
Igrali smo se lopova koji kradu voće i igrali smo se da pijemo Finlandiu.
I svi oko nas igrali su se gejeva. Al doslovno.

Jednog divnog sunčanog dana u goste nam je stigla Daljmatinka. Krenula je s busom iz Splita i kak je ona zmotana, izašla je na krivoj stanici, pa su je Sv. Magdalena i Marana pokupile nasred magistrale. Jadna mala, buci-muci, bila je sva izmorena i spečena.
Al ju je tijesto (koje se jelo sva 3 tjedna redovito svaki dan popodne, navečer i usred noći) okrijepilo i ponovno uvelo u život.
I tako to.


Za to vrijeme Muhica i Najpametnija bile su u Evropi na Met'l festifalu...

Metal Camp rivju baj Najpametnija.
Kao što dobro znate, mi pohodimo sve čru met'l koncerte, pa smo se tako uputili i na ovaj event. well, bar neki od nas. točnije, muhica i najpametnija.
Daklem, uputismo se tam dan prije, shvatismo da nemremo dić šator (hvala ljubaznom My Dying Bride fanu Rumunju) i da nam je šator poprilično jadan. No to nije bitno, jer smo na Metal Campu!!! Hell over paradise..u ovo smo se brzo uvjerili. Uglavnom, da ne duljimo, ovo će bit kratak opis svega. Koncerti-fenomenalni ofkors, Soča-hladna ali osvježavajuća (tamo su se mali sifilisići prali hehe), ekipa-odlična ;) , zabava...
Najbolji koncerti: Amon Amarth (naravno, nebi nas dve bile siFilis da nismo ufatile trzalicu, hehe...da obje..), Wintersun, Testament (najpametnija je mnogo sretna jer je vidjela ovaj bend i razbacala se ko luđak+plejlista savršena), Opeth ofkors, Kreator, Edguy...
Osim toga, imale smo problema sa skakavcima i ostalim čudovištima poput „Sida“ i „aaarghh“-a. Napadali su nas. I skakali nam po šatoru. Koji je bio premal za nas dve. Al nvmd, bilo je savršeno. Nemre se to opisat riječima. Hm, da..mora se napomenuti da su SiFilisi gotovo ostali bez jednom člana..naime Soča je odnesla našu dragu shapudl koja nije baš vrsni plivač. Hvala dobrom čovjeku koji je pružio ruku s obale dok je ova histerično vikala. I natukla si je guzu na kamenju.

Naš domek:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pozdravi idu ljudima koji to vrlo vjerojatno neće pročitati, ali nema veze. Daklem, prvo čmarovcima s kojima smo putovale, a onda jednom bendiću čije ime ćemo držat u tajnosti s kojima smo kampirale i bilo nam je prejebeno s njima. I da, bend nije broken sword, hahaha. Moram napomenut da su imali prilično loš koncert na MC-u. No, nvmd sad se bavimo svjetlijim temama.


Za to vrijeme Pavica je bio na Velebitu di je čuval male međede.
Više o njegovom nepranju 2 tjedna pročitajte na http://tafmadafaka.blog.hr.


Najpametnija i Muhica bile i na Krku. S kolegom Z i kolegom F.
Na tom poučnom putovanju su svi skupa naučili sljedeće...
---> Sama kola je otrov, ali kola s rumčekom i limunčekom... *sad skupite prste na desnoj ruci, približite ih ustima i pravite se kao da ćete dat pusu nekom i onda kad se čuje taj -pusni- zvuk onda raširite prste*.
Nadam se da ste shvatili lekciju.
I ovim se putem Muhica ispričava Fidi kaj mu je stala na nogu. no


Nakon naše hrvacke obale, na red je došlo Zagorje.
Al postojal je problem, Sveta Magdalena i Najpamtnija nisu više imala nofci za taj izlet jerbo su bile malo preveč rastrošne nekoliko dana prije.
Je, pa su našle način. Poso.

Radile su kao pomoćni direktor u Zagrebačkoj banci.
Ne.
Radile su u skladištu gdje su pakirale časopise u koverte, keljile naljepnice na koverte i klamale.
Ako netko ili nečiji majka ili otac ili baka ili susjeda primaju časopis imenom Lifestyle, firme Golden nešto-nešto (i njih reklamiramo, oćemo pare!), nek znaju da su ovaj broj dobili zafaljujući Najpametnijoj i Svetoj Magdaleni, te njihovom kolegi nekom.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Radile su 3 dana, s tim da su dva samo došle na poso, da ispadne da imaju veću satnicu (hehe, kako mudro, lisice jedne)..

Na poslu je cool jer imate besplačne sokove:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na poslu je cool jer smo uspjele spakirati 2468 koverti i zakeljit toliko naljepnica i toliko časopisa potrpat u koverte...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I na poslu je cool jer je tamo klamerica Iva:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I jupi, zaradile su one pare.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Nakon pošteno zarađenog novca, kruha, sirnog namaza i talijaneta u vrećici krenuše njih dvije, Pavica i Muhica iza brda do Zagorja zelenoga.
Stigoše, pokosiše, naspavaše se, prođoše noć, probudiše se, te upoznaju dragu djevojku imenom Kristina...
A kako rekošmo na početku današnje priče, bili smo got'čari.
Obukli smo se u najcrnju odjeću koju smo našli, namazali lice najcrnjom bojom koju smo imali, obuli na noge, u Pavičinom slučaju, najveće cipele koje smo vidjeli...
Mačeve u ruke i krenuli mi u pohod po Stubakima...
Ovime se putem ispričavamo jednoj baki, za koju smo čuli da nas se prepala (a da dokažemo da se je prepala evo vam.. evooo... http://nisnamseneda.blog.hr/!! pogledajte komentare...)
Draga Kristina nas je odvela (i ovim putem joj neizmjerno zafaljujemo na tome) u neki kafić.. A u dotičnom kafiću radio je je najljupkiji, najsimpatičniji konobar Tintilinić s lepom kosom. Bio je dobar prema nama. Donjel nam je slatkače i pomogo nam prebrojit novce. Došli bumo opeth.

I tak to..
Sličke od nas gotičara vidili bute u idućem postu. Trebamo čekat da Muha nam ih da.

Pozdrav od SiFilisa.


Post je objavljen 18.08.2006. u 16:46 sati.