Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furka89

Marketing

____AJ EM BEK____

Ev tak bila ja na morju, zicer je bilo superiška s dečkom e okinava bejb bili smo se brčkali, izlazili skupa, upoznala njegovo šire društvo pa smo izlazili s onim njegovim bratićima koje sam još lani upoznala i takkkkkk… vodio me ne exkluziv večeru a i ovak smo često išli na pizze, mazili smo se, drpali, natezali… joj kak je bilo dobro, bila ja u jednom benediktinskom samostanu u centru zadra kod svoje sestre cecilije ma časna je cool i tak rekla joj da ne ću ipak k njima neg da imam dečka već godinu dana i da mi je super s njim… imaju cool klauzuru baš je beautiful ona centar zadra tam prek puta donata u zidinama prekrasan samostan!!!!!!!!!!!!!!
Al et ja oću svoga ŠIIMUUUUUU!!!!!! Šime radija na benzinskoj 2 tjedna i tri iljade zaradija i još doda 5 stoji i kupio neku ludu nokiu baš je mutav!! Moj šime ima lipu ricavu smeđu kosi i plave oke!!!
Toliko o moru!!

Tu se vucaram sad s ovima iz ulice, izlazim s petrom skoro svaki dan, 16.8. mi je i ročkas!! I eto!!
Prošla sam popravak iz matke na prvom roku, upisala sam gljazbenu školu u sisku!! Jedva me primili jer ovakvih slučajeva ne pamte zadnjih iljadu godina da se klipača od 17 god. upisuje!!
Duvat ću u flautu i eto veli stara nek mi đed od vrbe napravi neku frulicu a ne da ona mora rentat flautu, koma, ne će mi kupit jer veli da mene to ne će dugo držat, ma ugl zajebava me!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

CMAX:)


Post je objavljen 14.08.2006. u 20:10 sati.