Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/saanjaa

Marketing

Iskrica - zadovoljavanje ponuđenim,mirenje s malim i življenje s ničim

Eto onomad, postalo popularno prijavljivati se na Iskricu, čitam npr. hrpa bloggera prijavilo se, pa hrpa mojih poznanika i prijatelja, pa hrpa ženske čeljadi i tko zna kakvih još likova, a svi računaju kako će preko "pameti" i naučenih uleta biti zanimljiviji nego u reali i na taj način upisati tako željene recke. Mene isto povela znatiželja. Pitala sam se kakvog lika moš nać tamo i je li luzer ili vrijedan pažnje. Zapravo mi je izazov bilo pokazat sebe kakva jesam, takva pomaknuta i da vidim jel bi "prošla" jednako tamo - k'o što prolazim u reali. ;-)

Prvih par se ubrzo javiše, ulete sa spikom - jel se briješ, jel se karaš... onda par sa spikom o nesretnoj rastavi ili još nesretnijem braku, o zajebanim klimatskim uvjetima što utječu na muški PMS i o svojoj dugoj emotivnoj i inoj apstinenciji... I svi se furaju na iskrenost, poštenje, svi su slatki i krasni, smješkaju se i skakuću... Imaš dojam cijeli svijet je bajka, nema živčenjaka, svi tepaju i maze se, svi pametni i razumni do bola, nema urlanja i maltretiranja, svi su neobavezni i svi traže baš tebe.

Onda se javi par zajebanata sa nekim ko fol nedokučivim nickovima...učine se simpatični. To meni, naravno, samo takvi zapnu za oko. Ali...(uvijek ima neko ali) malo zagrebeš ispod površine i skontaš da im je zajebancija krinka za kukavičluk, kompleks i nesigurnost (ili proračunatu pokvarenost), iako u svoj profil upišu o sebi kak su otvoreni za sve mogućnosti, kako su tolerantni i liberalni, easy going - a ti ne mo'š doć k sebi koliko su sjebani, labilni i nezreli i zapravo lažljivi i liječe svoj ego... ehhh kako tužno...

Eto, npr. cure sumnjivog izgleda daju si nick - slatkica, zvjezdica, micica, bebica, a frajeri luzeri si daju imena svetaca ili čak vlastite nadimke iz života kako bi uvjerili ženskinje koliko su "iskreni" i kako su im namjere časne....(povraćam) Neki si čak nadijevaju nickove romantičnih konotacija, iako su svjetlosnim godinama udaljeni od romantike... I sve takve kontrastne krajnosti da već nakon dva tjedna imaš dojam da si u Noinoj arci, da vani bjesni oluja, a sve te životinje urliču oko tebe, svaka na svoj način, bjesomučno grebući se do istog cilja (snošaja ofkors).

Dodješ na Iskricu i uđeš lagano u ulogu jajeta/ovarija koje nastoji oploditi milijarda spermija... Isti filing...isti...samo...za razliku od najjačeg i najboljeg spermija što oplodi jaje u utrobi žene, na ovaj način čovjek gubi kriterij za ljude s kojima bi spavao. Većinom su u stanju zadovoljiti se ponuđenim, pomiriti s malim i nastaviti živjeti s ničim...

U startu postoje dvije opcije - pristati ili se maknuti.
Kad pristanu, prožvaču ih i ispljunu i pokažu svoje pravo lice....
Kad se maknu - ili se nikad ne vrate ili promijene nick za novu lovačku sezonu pristanka.

I tako u krug.
'Ko voli nek izvoli iskriti na Iskrici, ja se obrisala...fala.
Post je objavljen 14.08.2006. u 20:40 sati.