Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/atehplese

Marketing

mel gipson i malibu

hm.. citam tu kako je mel gipson samo jedan u nizu onih koji su pali na pch-u u malibuu, toj zloglasnoj cesti.. zasto je to tako.

malibu je strava i uzas, u malibuu nema nicega. malibu je nesto kao opatija. dakle zamislite grad koji senalazi uz more i sastoji se od reda kuca uz more ceste (PCH) i jedno reda kuca iza ceste. i onda pocinje brdo. i prema tom brdu idu mnoge cestice, od kojih su 70 posto privatne ceste i koje vode do kuca inih bogatasa.

u malibuu postoji jedan (1!!!!!) bar. I tamo svo padaju. Mel Gipsona su uhvatili 5 metara od istoga. NAravno murja uvijek stoji tamo ispred. Mjesto se zove Moonshadow, i u usporedbi s slicnim launge barovima u europi, osrednje je mjesto sa launge filozofijom i cool pogledom na more. i to je to. onda ima jedan starbucks, di su slikali britney spears sa djetetom, jedan super market i to je to.

malibu je u kujcu. jedina dobra stvar u malibuu, lazem dvije. par nelosih plaza za sufranje, slatke kuce i (shit tri) blizina malibu foresta koji pruza super planinarenje, skrivena jezera (za nudiste iz evrope :o))))) i sl.


Post je objavljen 09.08.2006. u 17:57 sati.