Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hounted

Marketing

Napokon praznici....ili ne?

Praznici su.
Jučer je bio bal. Od zadatka do sad se svega i svačega desilo.
Pod broj 1 ona glupa koza od Cho Chang je prvo pokušala zavesti Harryja, ali nakon sta joj je Becky zaprijetila urokom konjuktivitisa ,prešla je na Cedrica. Ja sam bila malo manje gruba s njom. Rekla sam joj ako nam se jos jednom približi da ce je blizanci Weasley baciti s Astronomske kule. Mislim da je shvatila bit jer jedini kontat s dečkima,od tada, joj je bio onaj kad je išla na satove. Po školi su krenuli beđevi na kojima piše Lara je zakon, a Potter smrdi. To je djelo Slytherina. Onaj smrdljivi mali Malfoy me pokušava zbariti otkad je došao u školu,kreten...
Blizanci su ga ulovili u muškom wc-u i više nikad nije normalno hodao nakon toga.
Jedno jutro, na doručku, za Slytherinskim stolom je izbila vika. Čini se da se Krum derao na jednu smeđokosu curu, jedinu djevojku iz Durmstranga, Annu,i ona je vikala na njega. Vikali su na bugarskom pa ih niš nisam skužila, mislim nitko nije. Profesori nisu intervenirali, jer im je Karkaroff rekao da je to uobičajeno. Zato se Cedric našao jako uvrijeđen jer smo se hranili i ljubakali kad je vika počela. Otišao je do njihovog stola.Tada je Anna vrisnula na engleskom.

"Vidiš Viktor kako se Hogwartski tipovi znaju ponošati. Selim se u..." pogledala je okolo i vidjela mene kako buljim u nju "idem u Griffindore, ionako su svi za ovim stolom ludi!" bacila se Cedricu oko vrata i izvukla ga je vani. Ja sam izjurila za njima.
Ja:"Cedric Amos Diggory, koji vrag radiš sa tom flundrom."
Anna:"O Lara molim te oprosti mi...ja sam kriva. Ja sam ga odvukla.Zbilja ne želim ništa od njega, ali bio je pri ruci. Sorry Ced...čuj...mogu u vašu spavaonicu?"
Ja:"Ok...nema veze." privukla sam Cedrica sebi "MOžeš biti u našoj sobi..dočarat ćemo ti krevet. Ajde idemo ti po stvari prije nastave."

Otišli smo u tamnice da uzme stvari ,a onda u Griffindorsku kulu da ih tamo ostavi (inaće na istoj smo godini, pa sad kad je u Griffindoru si je promjenila raspored, pa je umjesto na Travarstvo otišla samnom na Obranu kod Divljookog).
Ono vrijeme koje sam provela s njom prije praznika pokazalo mi je da je skroz cura ok, i da djeli moju antipatiju prema Hermioni Granger i Cho Chang. I super se skompala sa Fredom , Georgeom i Leejem, ali su Dru i Maya bile malo hladnije prema njoj. Ubrzo se približio bal i naravno ja sma išla sa Cedricom iako mu je Cho Chang podmetnula ljubavni napitak pa smo imali komplikacija sa lječenjem.
George je išao sa Dru, Fred sa Angelinom, Harry sa Becky, Maya sa Henryjem Gorčevom (suuuperslatkim tipom iz Durmstranga),Chelsea sa Erniem MacMillanom, a Ashlee i Isabell sa blizancima Bosworth sa 7 godine iz Ravenclawa (također jako zgodni tipovi)
Ron je trebao ići sa Hermionom...to je bila predpostavka ,ali Hermyca je išla s Krumom, na šta je Anna poludjela i iz inata išla s Ronom.
Uglavnom na balu je bilo zakon. Došle su Čudnovate sestre i raspalili su onu njihovu..."Do the hippogriff!" boze, obozavam tu pjesmu. Prvaci su morali otvoriti ples. Cedricu je bilo malo neugodno ali smo plesali. Kasnije smo se ljuljuškali na "Moju čaroliju", a ankon toga smo otišli u dvorište gdje je bilo mnogo kočija. Smjestili smo se u jednu i tamo smo se ljubakali.Došao je Snape, nakon nekih 20 minuta, zalupao na vrata i rekao :"Vidi, vidi...Tromagijska prvakinja...uhvaćena.20 bodova manje za Hufflepuffe i Griffindore. Gubite se sada. Ostatak večeri smo proveli pričajući u praznoj učionici (da samo smo pričali...)
Sljedeće jutro smo močnim busom krenuli prema Londonu. Ja ću do nove godine biti doma, a onda idem u Jazbinu, a 3 dana prije škole ću biti kod Cedrica smijeh
JEDVA ČEKAM!!!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Moja haljina
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Mayina haljina
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Haljina od Chelsee
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Becky u svojoj haljini
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Druina haljina
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Haljina od Ashlee
Free Image Hosting at www.ImageShack.us isabell sa haljinom i frizurom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Annina haljina
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Cedric u Svečanoj pelerini

Post je objavljen 04.08.2006. u 19:27 sati.