Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/findingmyself

Marketing

Untitled

Malo koristim priliku da pišem, ne znam ni ja zašto, ionako imam previše postova...smijeh
Kao što su neki sigurno primjetili, napravia sam neke promjene sa stranicom, čini mi se dobro, a sad...Vi kako znate... Iako sam večeras triba otić, ipak se čini da ću ostat minimalno do sutra, tako da, volia bi napisat koji malo zanimljiviji blog, nešto, onako, poučno, al to ću prije nego šta odem, da bude zadnji... Imam dva nova komentara, vidim... Mei, hvala tebi na komentaru, u pravu si... A šta ćeš... Snovi ponekad mogu postati stvarnost.. Ali rijetko!Ajvi, da vidia sam ti komentar, naravno, ako napišeš u prvih 8 sigurno ću ga vidit(pogotovo kad je na postu di još nema nijedan), ne morate pisat na ovakve glupe postove kao šta je ovaj, može i na one malo važnije, dapače, bilo bi mi drago da ih komentirate... I više se odvaži za pokazivanje bloga! Bilo bi vrijeme... Taj izraz koji si iskoristila... Ajoj... Ma nije to samo netko tko te razumije... Možda si u pravu... ne znam ni ja... Nisam valjda... Ajme meni.... opet.... Ma neznam... Vrijeme će pokazati!(sad bi ona rekla da je ovo nesvjesna manipulacija...smijehal nije!)
Mislia sam stavit P.P.S na taj "posebni" post, ali ipak ću to reći ovdje... Zaboravia sam nešto dodat, nešto važno... Prije sam stalno bia opsjednut... Opsjednut s tim svim stvarima u vezi cure i to... Na neki način...Skoro svaka ženska mojih godina(dobro, ne baš iz škole, al ono, ljeti, turisti i to), bila mi je nekako...hmm.. kao prilika... Dobro, nisam ja to ništa radia, al nekako mi je u psihi to tako izgledalo, i to je bilo tako grozno... Ne mogu virovat da ovo govorim... Ali sada više nije tako... Sada sam...takoreći izliječen od takvih gluposti... Pa sad, neznam šta bi to trebalo značit, al eto, više me uopće ni ne zanimaju nešto druge ženske tako.... Ma ja sam uvik bia nekako sklon monogamiji, apsolutno... Mislim, psihički... Dobro, dosta je bilo... Sada jedna poruka(govorit ću za drugo lice, a ne treće): Ovo nema veze s nesvjesnom manipulacijom (kao ni onaj drugi post),stvarno nema, samo sam iskren, i zato šta želim da ovo sve znaš, iskreno, nebi da sad skrivam nešto... Ovo pišem svjesno, znam na što misliš kad govoriš o toj manipulaciji, priznajem, radim to ponekad, al sad stvarno nisam! Ozbiljno govorim.
Dobro, to bi bilo to, za sad, još neznam točno o čemu ću pisat, al ako me uhvati inspiracija, nadam se da ćete imat jedan malo bolji post od ovoga!

P.S. Sad sam tek vidia komentare... A što da kažem nego hvala... Evo, posli ćeš vidit ovo, pa onda komentiraj obavezno onaj post o vivisekciji kad pročitaš!E, da, pročitaj i ovo o toleranciji, pa ces mi rec kako ti se čini!
E sad mi je malo neugodno...cerek
Ma nema veze, neću brisat komentare... I mislim da si propustila jedan post...Evo ovaj!Take a look! Pronać ćeš nešto zanimljivo... Da, da! Ma odma će ti bit jasno o čemu se radi! Iduci put kad budes na netu, morat ces mi malo rec kako ti se sviđaju nove stvari na stranici(sa strane)... Pa vidi jel ima šta zanimljivo...A ono na engleskom...Pa drago mi je da ne šaljem bezveze poruke...uhhhh...Ok, ovo će vjerojatno još neko čitat, tako da... Bilo bi dosta, svima je već sve jasno...pozdrav!wavekiss

P.P.S.(3.8.)Kao šta sam već napomenia, eksperimentiram s aktivnim postom, ne želim ga micat, i vec ima vise komentara...Neka stoji malo, nek čitaju ljudi...Vidim da čitaju...E, pa onaj tko ovo treba saznat, vjerojatno će pročitat, tako da... Evo vam jednog lijepog dokaza moje želje za monogamijom... Ko je čita(za nekog znam...), ono o onoj zenskoj s chata, pa sam reka da joj ne mogu poslat poruku... Posla sam joj mail, vec odavno(odgovorila je 26.7.), i pita sam je oce li da je nazovem da se nađemo...Da, ona je iz splita...Sad će drugi, al nije to vazno... Odgovorila je da joj se cini da san ja ok, ovo ono, i da je mogu nazvat, da bi tila... Ajde pogodite sta sam napravia...IZBRISA PORUKU!!!!! DA! Mislim, nisam je moga tek tako odbit... Ma nebi da je nju briga, ionako je proslo 9 dana otad...Mislit ce da san prekasno vidia, ili da je prekasno poslala(sta je, ustvari, točno)... Kasno je poslala... Viša sila... Ma ona je bila ok, ali... ali nije bila...nije bila isto sta i znate ko... Izličen san... Drago mi je zbog ovoga, iako mi je malo žao šta će sad ona možda čekat...al stvarno neznam šta bi joj posla...a vec otprije sam joj izbrisa broj...nek misli da sam debil, tako je ionako i najbolje...Iako znam da je nije uopce briga, nes ti sta smo jedanput pricali priko chata... Nema šanse, ne više... Da sad nemam nikog, tia bi, ali ovo sad... Ma neka je daleko, al.... Al je vrijedna toga!(Nadam se da ovo čitašsmijeh)vjerojatno čitaš...pa eto, opet se obraćam tebi... Tako da znaš... Reka sam lipo da mi samo jedna treba...i stvarno sam to mislia... vise nema onog naganjanja, opsesivnog, bez ikakva uspjeha...ti dani su prošli...nije me briga ni za turistkinje, ni za ove u splitu, ni za izlaske samo zbog toga...iskreno, to me ne zanima, nisam ja takav... Možda je istina ono šta je rekla ajvi....shit...Ok,pošto ćeš ovo čitat, onda neka znaš da još ne bi moga reć da je to istina...ne mogu jos reć...uhhh...sad malo na 3.lice...al ona mi se stvarno..sviđa...stvarno. Posebna si! Jesi, jesi... Za mene jesi, mozda za nekog drugog ne, ali za mene da, zato sam i izbrisa taj mail...Eto ti dokaz da su moje riječi bile istinite!pozdrav....ne svima, nego tebi!
DODATAK OD 16:00:Predomislia sam se u jednoj stvari. Odgovoria sam joj. Reka sam da ne zelim to vise, i da su se neke stvari dogodile...reka sam da je stvar u jednoj osobi,da ona zivi na krku, ali ipak...ipak se ne zelim vise nac...Ma nisam tia nista ne odgovorit, to se meni događalo, i grozno je, najgore je kad nista ne kazes, ovako bar zna...ma dosta sam joj napisa, nije vazno, nebi da je nju uopce briga za mene...niti mene za nju...mislim, to je vise onako, sućut, općeljudska ljubav, al od nekih dubljih osjecaja nema nista...ma nisam je puno ni upozna...ali zato nekog drugog jesam...moze opet malo u drugo lice? ucinia sam to jer mislim da si vrijedna toga, bez obzira na udaljenost koja nas dijeli... ne zelim bit sad s nekom drugom...eto ti najbolji dokaz! Meni treba samo jedna sada...And it's you!dobro, ovo niko osim tebe vjerojatno nece citat...bar se nadam ne vise od 2-3 ljudi...pozdrav, opet istoj osobi...:kiss
P.P.S.(19.8)Ukratko, opet mi je poslala mail, kao da bi li mogli ostat prijatelji, ja sam naravno odbia, i onda nam je zaželjela sreću(meni i...to my angel). I uopće se nisam dvoumio u tom odbijanju, jer ja dobro znam što radim, i ovo sve nije bila slučajnost, to sam potpuno siguran!yes

Post je objavljen 01.08.2006. u 13:41 sati.