Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

atena 2

Inace samo da prvo replyan na komentare iz zadnjeg posta- puse, uvijke puse al to je meni jedina dobra stvar sa ovim temperaturama, inace bi mislim krepala, a sto se vodica tice, imam 2 mjeseca, tako da sumnjam da ce mi tako nes trebat..
I evo opet ne znam kud bi sa sobom dok sam na "poslu" pa reko ajde idem malo nasvrabat nes na blog.
CIni mi se kao da sam ovdje mjesecima kolko se tog izdesavalo. Cijelo vrijme (osim naravno na "poslu") je neki pokret i akcija. Tako mi je i prosli tjedan proletio ispunjen sa popodnevnim plazama i vecerima u baru 204..
Bila sam i prvi puta konacno nes malo po gradu (nema se vremana za to, i ja cu to vjerojatno kao i vecina drugih obaviti u onim rijetkim neispunjenim trenucima ili zadnji tjedan prije povratka). Sve u svemu od atene nisam jos vidla puno vise od slucajnih trgova kroz koje prolazim, supermarketa, plaza i klubova. A ovo nes malo po gradu sta sam spomenula se odnosi na Plaku (cetvrt). Stvarno simpaticno, nema kaj. Jos smo Maren, Ivan i ja lijepo uz vecericu dobili gratis uzo i desert. A kad pricam o neodoljivom sarmu Maren i mene - to se pokazalo kao unosan biznis ovdje.
Nego jesam li spomenula da je MAren tipican primjer Norvezanke?:) mislim da to govori samo za sebe dovoljno..
Zapravo mi se opce ne da pisat, fakat moram copit Charlijev laptop vise i stavit slike na usb il nes..Al kad nemam vremena, ko bi se sa time zezo..
Al budem.
Maren je, smrc, u subotu vec otisla, tako da se broj zena jos smanjio..A goodbye party je bio vise nego dobar. Pocelo je sa sisom i tekilom koja je oznacila pocetak karaja u Psiriju.. Nakon tog jos jedan birc posjecujemo Maren, LJupco, Charlye i ja, di se nastavlja zapoceto da bi naposlijetku zavrsili u ogromnom Libanonskom baru (naravno Charly je imo svoje prste u tome) di su nas tretirali i vise ngo dobro. Sisa na racun kuce za sve, neka njihova cuga na racun kuce itd itd. a s obzirom da je jedan konobar bacio oko ili 2 na mene (kako se to nekad samo isplati:P) opet smo Mare i ja prosle vise nego dobro.
Dovoljno je bilo doci do bara malo se nasmijesiti i neka cuga bi nam se nasla u ruci:)Naravno, za djabe..
Nakon nekog vremena prestale smo obracati paznju na ono sta nam se nudi, ipak se poklonjenom konju ne gleda u zube.
Nacagali smo se, naglupirali, bilo je tu smijeha, kaosa, plesanja po sanku (i da samo spomenem rijec je o ocobi koja po prvi puta hoda u minicama i pije, tako da je to jos potenciralo velicinu same radnje..)..
Oko kojih 4,5 ko bi to vise znao, ekipa kao krene doma, medjutim Maren aka Marica je rekla da ona ne bi doma jel ionako oko 9 mora vec na aerodrom. tako nekolicina nas (kolko se sjecam- Charly, Mare, Ianis i Ljupco, mozda i jos tko)nastavljamo do iduce postaje..Prica se nastavlja..
Povratak po debelom danu..
Mare pa pa:(
u subotu sam trebala ici na vikend na neki otok kojemu sam btw vec zaboravla ime. Al desilo se ono sta smo svi predvidjali u rane jutarnje sate dok smo se vracali doma-vecina nas nije bila u stanju se dici prije 3, a kad me Charly probudio dobio je odgovor na nepostavljeno pitanje u obliku podocnjaka i jednog slatkoh "no way"..
Ipak, nekolicina najhrabrijih odlucila je uhvatit trajekt u 17:30 i kazu da je bilo lepe lepe. A budem mozda jos i ja stigla..
Slicna prica mi se ponovila u nedjelju kad sam trebala ici penjati sa nekim grcima (koje btw jos nisam upoznala-Bojanov frend neki i njegovi frendovi), no kad mi je alarm zazvonio u 9 samo je lagano stavljen na ignore.
Kad smo se konacno iskobeljali iz krpa isli smo na neku plazu oko 2h udaljenu. fakat lepe lepe. Ok nemre se usporedit sa otocima ili peloponezom, al u odnosu na ove plaze blize centru na koje idenmo inace, fakat je lepa.
Navece je uslijedio Sangria party sponzoriran od strane pokreta kojeg zovemo "spanish armada" (ili ti imamo kojih 5,6 ljudi sa iberijskog poluotoka...). Eh party party, krenulo je mirno zavrsilo je opet, sa suncem visoko na nebu, burno-Mohammed mi kuca na vrata u uobicajenih 20 do 8.
Otvaram: "No way.."..
Oko 9 lupa Ivan-: "Nema sanse.."
I tako je propusten 1 dan "posla".
Naravno, niko nije ni skuzio da me nije bilo..
Naravno, jos nekih 7 ostalih praktikanata nije islo na posao.
Stovise juce mi se u razgovoru sa random ljudima cinilo kao da niko nije isao:)
Konacno masovno budjenje pocelo se odvijati u kasnim popodnevnim satima..
Po speceraj, pa na kosarku (da da ja sam centar), pa odbojku-ono da se malo pravimo da zdravo zivimo.
A navece smo brzo krenuli ponistiti unisteno, da ne bi bili prezdravi..
Eo to je to za sad, i fakat obecajem skoro cu stavit fotke..


Post je objavljen 01.08.2006. u 08:57 sati.