Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelonestar

Marketing

21 stoljece



dragi moji..
ma zamislite tjedan dana zivota u ny BEZ struje.. neradi tv, neradi linija, neradi fixni tel (jer ide preko struje), kupatilo u totalnom mraku, neradi usisavac (to i nije steta) al najgore mi je nekako bilo radi kompa, kako se samo uvuce pod kozu ne samo radi potrebe danasnjeg doba nego i radi popunjavanja onih dnevnih doza radosti i veselja.. a ja tjedan dana u mraku !!!! KATASTROFAAAA..
jucer su nam je 'vratili' pa sam sad i opet "Povratak u Civilizaciju" (kolko tolko)

joj kako sam jos ljuta radi toga.. cak i ne radi toga sto sam morala vise od pola frizidera pobacati jer se pokvarilo, vec radi glupog ConEdisona s kojim ratujem i od prije!!! Pa mislim stvarno su genijalci, prekopali su doslovno SVAKI cosak, postavljali barikada trilijun, i onda samo (vecinu vremena) paradirali sa svojim kolegama vatrogascima i policijom i samo tinu tinu ninu ciguli miguli, glava me boli od njih!!!! I onda jos kao prodaju foru da se kvar desio radi vrucine, a ja im kazem malo morgen!!! nije to radi vrucine, vec sto je to sve praaastaro sto se tice instalacija i tko zna prije koliko godina su postavljeni svi ti kabeli pa oni sad pametnjakovici traze, traze, jer nije im sve bas onako kako kazu nacrti :)) pitam se pitam.. a kad im i je eksplodirao taj kabel jos u ponedjeljak kroz jutro, nema sto odmah su reagirali (u prevodu poceli su sa kopanjem i trazenjem i zamjenom novih kabela tek u cetvratak) bit ce malo su si sjeli, odmorili i cekali da se sve fino samo od sebe sredi.. a ljudi u Queensu nek pale svijece i nose baterije u torbicama jer bas nije ugodno hodat po noci ulicama BEZ rasvijete, a da nekazem sve ostalo.. Sva sreca da nas je koliko toliko posluzilo vrijeme pa je noci zahladilo a danju je bilo ugodno pa nije trebao hladenje stana. a zalosno je to, eto nasa ulicica je dobila struju al do nas jos nisu (prema Ditmars blvd.) pa mi ih sviju zao, jer znam par prijatelja koji jadnicci jos imaju i grijanje vode na struju pa tako se tusiraju u hladnoj vodi.. ma neznam sto da kazem.. nije ni cudo kakva organizacija i kakvi strucnjaci na podrucju elektrotehnike samo me zanima kako to da se takve stvari cesce ne desavaju..

druga stvar je, bas sinoc gledam olujno nevrijeme sto je zahvatilo usa pa su radi vremenskih uvijeta, porusenih stabala i svega losega nestali bez struje, ili oni u LA kazu ostali bez struje jer je preopterecenje i to je ok jer njima su temp vec par dana preko 105'F al ovi u NY na najvise do 90'F nemaju opravdanja... ili bilo bi zanimljivo da je malo nestalo i po manhattnu e onda bi se drukcije radilo i digla bi se panika i prasina do neba i svako mjesto na kugli zemaljskoj bi znalo da je ny ostao bez struje! ironicno al istinito!

a joj sto cu vise reci strasno, strasno

e sad cu dragima conedcima fino srociti pisamce i poslati zahtjev za odstetu, kao kazu da ce ispaltiti 150$ osnovno svima nama sto nismo imali struje, a oni dobro znaju tko nije imao struje, ali ako prineses racune i objasnis bla bla blaaa onda se cifra povecava...
aaaaaaaaaa mojji zivciiii cu neprocjenjiviiiiii tko ce to platit jer sam bas prosli tjedan i sredivala posao (dobro je proslo, jedina pozitivna stvar) i onda budi bez kompa tel i tako dalje..

uf dobro je idem si skuhati kavicu sada, srknuti ju polako, pogledati tv, prelistati casopise i napisati popis staffova sto da mi sisterice donesu iz Hr :) dolaze uskoro, bar me to drzi..



Post je objavljen 24.07.2006. u 13:06 sati.