Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrotum

Marketing

Odbrana

Jucer je bio tezak dan za stepiste sirom svijeta. Izraelsko-ustaski specijalci iskrcali su se nedaleko od generalovog stozera sa ciljem da ga mucki ube i sprijece daljnje oslobadanje vekovnih srpskih zemalja. No hrabri ratnici stepinog korpusa primjetili su neprijateljske jedinice kako pod krinkom noci napreduju prema generalovom sjedistu. Odluceno je da se vatreno dejstvuje po neprijateljskoj sili, tako su nasi goloruki borci napali bar 200-300 imperijalistickih ubojica i kasapina, opremljenih sa visokotehnoloskim, sofisticiranim oruzjem, dok smo mi bili opremljeni tek nozevima i pokojim revolverom. No vjera u sveti skrotum dala nam je snagu i pobjedili smo mrske neprijatelje, njih dvije do tri tisuce, mukotrpnim borbama do jutra.

Rezultati su bili vidljivi u zoru: 15-20 ustasko - zidovskih divizija lezalo je mrtvo pokraj stepinog stozera, sa bar 3000 kukavica koji su se bez borbe predali u ruke nasih boraca, u strahu od strasnog srpskog borca. Nas operativac Dodo je takoder bio medu tim kukavicama, infiltriran kako bi unio nered i razdor medu neprijateljem.

Pisao bi jos drugovi, no prsti me bole od trganja ustaskih vratova, a srce od brige za stepin zivot... ispricavam se zbog ovako smusenog teksta, no jos uvijek suze lijem, jer smo mogli ostati bez naseg vode, generala, mesije!

Reporting live for skrotum blog,

ivan kisic aka. rospaya

Post je objavljen 20.07.2006. u 14:29 sati.