Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrotum

Marketing

Reč, dve od Uzoritog Viteza


Drugovi i Srpkinje!

Konacno uzmogoh vremena da vam se javim i kazujem da sam ziv... drugovi su odlucili da se moj MIA status ne kazuje medijima zbog svekolike javne tuge srpskog pučanstva za mnome....

Kao sto vec svi Vi Gospodo znate jevreji potpomognuti s angloamerickom kasapinskom hordom su se povukli iz Srpskog Jerusalima. Do preokreta je doslo kad je ustaski papa Rajnciger naredio svojim ustaskim ubicama da priteknu u pomoc tim svirepim i kukavickim kasapima koji su nas od tog časa napali s kopna, mora, vazduha i svemira svojim bezboznickim oruzjem i naoruzanjem!

Tako je u 10. (slovima: u deset časova) doneta odluka o taktickom manevriranju unazad sve do Libanske granice.

Ja sam s nasim hrabrim komandosima drzao zonu oko Zida Srpske Pravde (nekdasnjeg zida plača) i time dao prostora nasoj armiji za manevar. Nasi borci su se hrabro borili dok je trebalo te sam dao naredjenje o povlacenju prema glavnini nasih snaga. Negdje tokom te akcije izgubio sam direktnu vezu s Vrhovnim Stabom Oruzanih Krajiskih Snaga Juznog Libanona.

U tom času su pičke udarile svom snagom na nas te nas podelile na čete od po nekoliko tuceta boraca u svakoj. Spazih neko fijukanje te opazih raketu tipa "Hadr imha Mao Ce Tung Petrograd" kako dolazi prema mom smeru. Bas kad sam hteo da kazem "A majku li vam mutavu hezbolasku na kurac natakarim" ono opendreči ni dvesta metara od mene. Dignu me udarac u vazduh te me tresnu od onaj zid i ja padoh licem ravno na patos...

U trenutku kad sam dosao svesti video sam katolickog svestenika kako me prsce s nekom vodom. Ja mu rekoh "Mrs se te kučine i splačine od mene, huljo satanisticka" te si digoh i laganim kasom krenuh prema severu, odnosno nasoj slobodnoj srpskoj zemlji. Prvo sam naravno odmerenim udarcem onesposobio ustaškog vudu-sveštenika.

Maskirao sam se kao novinar CNN-a te sam tako prolazio sve patrole, usput sam bio svedok raznog izivljavanja nad pucanstvom koje nas je docekalo kao spasitelje. Video sam bezbrojna silovanja i ubijanje nevine dece.

Putem sam takodjer onesposobio oko dvesta jevreja, te ih jos toliko izbacio iz ratne jeudomasonske masinerije zauvek. Unistio sam oko pedeset tenkova, srusio oko dvajest avijona te probusijo gumu na jednom ustaskom dzipu.

Sefu misije UNHCR-a sam s svojom kokardom-priveskom za kljuceve izgrebao BMW-a te na parčetu papira napisao da će se, citiram "uskoro vratiti kući kao pokisao ker".

Sada sam na rehabilitaciji u Srpskom Bejrutu te zeljno iscekujem čas kada cu se ponovno staviti na raspolaganje Srpskom Narodu i Stepi Himself!

Do daljnjeg nad mojim specijalnim postrojbama zapovednistvo preuzima voz-major balkljoNOsac...

Iz Srpskog Bejruta za Skrotum Blog - Uzoriti Vitez


Post je objavljen 17.07.2006. u 21:18 sati.