Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oceanantartis

Marketing

Narodni,..hmmm da ;)

Za danas jedna lagana osobna post-anketica.Narodni grijehovi po narodnom objašnjenju.

1.PONOS,OHOLOST,UOBRAŽENOST(hvala,hvala,opet sam prvi.....)thumbup


-Ohola osoba hvali sebe,vlastito znanje,kulturu i svoju sigurnost u sebe.Ponižava druge i mrzi hvaliti tuđe uspjehe.Njegova psihička slika je komplicirana:nije uvijek siguran da posjeduje sve vrline koje si on pripisuje.Boji se neuspjeha i boji si priznati ono što njega najviše plaši-da je on samo prosječna osoba,koju nitko ne šljivi ni 5%,zbog želje da uvijek bude na pobjedničkom postolju dovodi samog sebe u opasne situacije,neke pute se hvali čak za ružne stvari koje je učinio,može se zbog svog ponosa jako lako izdati.


Image Hosted by ImageShack.us


2.TROMOST,LIJENOST(obožavam te kauče moj najdraži)zijev


-Ravnodušnost,nemar,mlitavost,lijena osoba se opušta namjerno i svjesno u ljenčarenje i grijeh,zna koj zadaće ima prema sebi i prema drugima,no da ih nebi napravio ponižava ih i daje im manje značenje,autonagovaravši samog sebe da su one samo gluposti i da njihovo odgađanje ne snosi nikakve poslijedice.


Image Hosted by ImageShack.us


3.RAZBLUDNOST,POHOTA(aaaaa,aaaaa,aaaaa,da,da,da,još,još)smijeh


Razbludnost nije samo slijediti vaše karnalne odnosno sexualne potrebe,pohotljiva osoba je prije svega osoba koja se prepušta sexualnoj mašti u svakom trenutku.Iskorištavanje vlastitog tijela postaje sasvim normalna stvar za te osobe.Razbludnost postaje opasna kada postajete ovisni o sexu ili samoručnom zadovoljavanju-bez nikakvih emocija,ona vam postaje samo najobičnija rutina,te kada vaša erotska mašta vam zabranjuje da se vaš život odvija normalno.


Image Hosted by ImageShack.us


4.SRDŽBA,LJUTNJA,BJES(pazi bomba)puknucuburninmadmad


Ljutnja nije svakotolikna(postoji ta riječ?)explozija bjesa:ona postaje grijeh kada predstavlja jednu extremnu razdražljivost koja može izazvati jedan primordijalan bjes(pretvorite se u hulka),razbijanje tanjura,čaša,nervoza i želja za ubojstvom su normalne pojave kada si bjesan(zato u jakni uvijek morate imati anesteziv za te hmmm... osobe pod stresom.


Image Hosted by ImageShack.us


5.PROŽDRLJIVOST I PREŽDERAVANJE(ke riječi ej!)njami


Grijeh prežderavanja nije samo neumjerena glad,ona je uživanje u hrani.Uživanje u rafiniranoj i skupoj kuhinji,hrana postaje najvažnija u našem životu,pretilost i povračanje kako bi nam stalo još hrane u trbuh su moguće poslijedice.


Image Hosted by ImageShack.us


6.ZAVIST(mama,Luka ima PS3 i ja ga hoću!!!!!!!!!!!)blabla


Za zavisnu osobu tuđa sreća predstavlja veliku bol i nervozu.Kao i kod ohole osobe ponižava tuđe uspjehe ili ih povezuje sa šupkom(srećom)ili govori da su ti uspjesi nezasluženi.Zavisne osobe su vrlo razdražljive osobe,u slučaju susreta 3 tipa sa takvom osobom kontrolirajte si jezik.


Image Hosted by ImageShack.us


7.ŠKRTOST,LAKOMOST(nedam!!!!!!!!!!!!!!!!!)no


Šparanje i nosim si novac samnom u grob su motovi takve osobe.Rekstricije u kopavanju i najpotrebnijih stvari ne samo zbog zabrane samom sebi da troši,nego zbog gušta šparanja.Osoba koja zbog svoje škrtosti ostaje sama cijeli život,osoba koja nalazi sreću u novcima,ali umjesto da te novce koristi-čuva ih kao osobnu kolekciju slika ili bilo čega drugog.Najčešče riječi koje mogu izači iz te osobe su:oprezan sam,najčešća sudbina:nađe se netko koji mu delikatno popahne blago!!!


Image Hosted by ImageShack.us



Eto,samo da vam kažem da smo mi obični ljudi,našu osobu čine 50%vrline i 50%mane,na ovaj svijet nismo došli sigurno da živimo kao sveci ili zatvoreni u samostanima,zato uživajte u vašim vrlinama,ali bogami i u vašim manama!!!!

P.S-Ste se našli negdje?smijeh



Post je objavljen 13.07.2006. u 23:27 sati.