Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcoriddle

Marketing

"Gospodar se vratio"

Parselski koji sam čuo nije običan, znao sam da ne čujem zmije nego Qusyu vilenjake.Kada mi se glas u glavi smirio Luna i ja ustali smo na noge i pridruzili se Nicolasu i Morgani.Nas četvero stajalo je u malome krugu s ispruženim štapićima, bili smo totalno preplašeni, jer takav prizor još nismo vidjeli.
Ubiti, gađali smo ih svim i svačim,njima kao da to nije smetalo,samo su se još više približavali.Imali su sjejne crne dugačke panđevelike uši crni plašt crvene oči, velike rogove,velika sjejna krila no nisu bili višlji od metar i dvadeset.
Tada su svi digli ruke i počeli pjevati neku pjesmu.Svi smo pali na tlo i kao da nas je obuzela neka sila, nismo se opirali dok su nas je četa tih malih odvela duboko u šumu, u totaln mrak s malo svjetla njihovih baklji.Zvuk bubnjeva bio je sve jači.To je bila čitava jazbina, gradić (selo?) tih malih zlih vilenjaka.Shvatili smo da smo vezani jakom, debelom paučinom.Totalno nepokretni, bili smo ispred najvećeg od tih vilenjaka vjerovatno gavnog.
"Riddle ovdje?Riddle...." rekao je hrapavim glasom glavni vilenjak pljunuvši na pod ispred kojeg su nas ostavili da ležimo zamotani."Odvežite ga" rekao je vilenjak našto su me dvojica grubo primila i odvezala.
"Gospodar se vratio..."započeo je vilenjak gledavši u mene.
"Nije on! On nije Voldemort!" rekla je Luna našto ju je jedan od vilenjaka pogodio čarolijom.
"Pustite nas!" rekao sam.
"Ima li nade, Gospodaru?"
"Ja nisam...taj za kojeg vi mislite"
"Osjećamo prisutnost Gospodara, njegovu krv, mi ne vidimo kao vi.Mi osjećamo"
"Fulali ste generaciju" rekla je Morgna našto su i nju pogodili čarolijom.
"Što hoćete?" upitao sam.
"Nadu...i ono što si nam obećao"
"Prvo pustite njih, pa mene, pa onda o tome čavrljajte s mojim starim" rekao sam jer mi je prekipilo.
Sljedio je blag udarac boli u trbuh.Nisu slabi ovi vilenjaci,gotovi smo.Kako da nas primjete kroz ovu gustu šumu?Kako da pobjegnemo i bili se znali vratiti?
"Ponašajte se bolje s Gospodarom"rekao je glavni vilenjak dvojici manjih koji su me pogodili čarolijom" vrato se..."rekao je.

Post je objavljen 01.07.2006. u 11:03 sati.