Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

UK-Kraljevina propalih vodoinstalatera

Evo mene natrag iz Engleske.. OK, malo zvuci cudno title, al kad se skoncentriram na sve ono kaj želim reći uslijedit će i razumno objašnjenje. Valjda..
Bijah dakle kojih 7,4 dana tamo dole (zapravo gore, lijevo, ako ćemo preciznije, al nebitno je to sad..) i sad slijede, kao i obično dojmovi.
Trenutno sam fakat krepana, al stvarno, iako sad imam neki ludi napad lažne energije koji je i uzrok ovog mog piskaranja. Besmislenog.
Dis am stala? Aha, nigdje- dojmovi??
FENOMENALNO!
ja inače nisam netko tko se da fascinirat civilizacijskim proizvodima samo tako, više me pali ono kaj je napravila sama priroda. I uvijek sam vjerovala da je enegleska ono, ok, lijepo, ok, simpa. Al ono šta sam tamo našla je zemlja Harryja pottera (:D da, da, fan..).
Ajmo nekim redom putem prema Howgartsu.
Stigoh tamo rano poslijepodne, nekoć davno prije 8 dana. Prva suvisla misao formirala mi se u glavi kad sam kupovala kartu za bus (carige kako bni oni to na fino rekli) od aerodroma (Luton) do Cambridgea- 13 funti- Dovraga, kako je skupo! Još sam uz to krivo skužila žensku da je 4 i neš, a ne 12 i neš, što je, nakon kaj sam teti na šalteru ponudila 5 funti, rezultiralo pogledom tipa- Mala, kaj ti misliš time platit? Vožnju u auspuhu il??
Svjesna realnosti da ću za kruh morat zarađivat prošnjom ispod Big bena uputila sam se u novi svijet.
CAmbridge= prekrasan, al fakat prekrasan gradić, nestvaran. Osjećala sam se kao da sam upala na scenu snimanja nekog filma o vitezovima i samo sam čekala da mi doleti neki lik i vikne "REZ" il neš ..
e nejde mi ovo pisanje, sad sam odgovorila na jedu poruku na ICQ i izgubila miso/li..umorna sam.
Aj evo par slika iz Cambridgea za start:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Ej, ljudi, kaj vam je svi odjednom mi se javljate na sve moguce messengere!! Sve mi se cini da tu staje blog za danas jel nemrem ovo sve koordinirat-nastavak, smisleniji nadam se, slijedi:)

Evo jos par fotki od jednog od mojih cimera u CAmbridgeu (crni frajer=Smoky i neki njegovi bijeli komadi):

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

laku noć!



Post je objavljen 28.06.2006. u 23:16 sati.