Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anksioznost123

Marketing

Stigla klima!

Još jednom topli pozdrav svima, veliko hvala na podršci i e-mailovima!


28.06.06. SRI

Cijeli dan sam doma – simptomi 4
Koristim blagodati novougrađene klime i ostajem povraćati u domu svome. (A i kamo bih inače?) Doduše samo jutros sam povraćala, ali i večer mi je već na rubu, sa želucem na krivom mjestu. Ujutro mi je tlak pao na 100/70 (titranje pred očima, vrtoglavica...) i hvata me jaki strah. Zovem svoju psihijatricu da je pitam šta da radim, kaže: „Povisite Helex, do max 2 mg, uz Xanax SR“. Ali od toga mi pada tlak. „Pijte puno tekućine“, kaže ona. A od toga mi se povraća. No, kaže da se i kod pada tlaka može povraćati. I šta sad? Ništa. Kaže ona da dva-tri dana izbacim Zoloft, a da ona ide na godišnji. Jebi ga. Snađi se sam, kao i obično.
Ali danas sam čak i malo radila za firmu (ne puno, oko sat vremena, ali ipak...) Ostatak dana povlačila sam se po stanu i gledala na sat čekajući kad mogu popiti slijedeći Helex. Uglavnom, cijeli dan sam neka napeta i splašena i nešto mi se manta u glavi. I naravno, muka mi je. (Čini mi se da mi je malo jače mučno kad popijem Xanax SR – s postepenim otpuštanjem.)
UKUPNO TIJEKOM DANA: Xanax SR 2 mg / Helex 1,25 mg


27.06.06. UTO

Cijeli dan sam doma – simptomi 5
Od lijekova sam danas popila nešto više Helexa odnosno Xanaxa, ali ne znam točno koliko se toga zadržalo poslije povraćanja ujutro i na večer.
Uglavnom, u 10 došli majstori da ugrade klimu, a mene onda zgrabila panika (netko nepoznat, u tri živa hodajuća primjerka ušao je u moj dom i raznovrsnim strojevima narušava moju intimu i mir!) da sam mislila da ću umrijeti na kauču iako sam bila u drugoj sobi s kćerkicom (na plus 32 stupnja). A ona pak cijelu noć od sinoć povraća i ima temperaturu, tako da smo na smjenu dodavale jedna drugoj lavor i vlažnu gazicu i ostale 'rekvizite'. Niti do WC-a nisam mogla otići koliko sam bila slaba i drhtava već me mama odvela. Nakon određene doze dodatne Xanax-a (nemam pojma kolike, negdje oko 1 mg) odjednom mi panika nestaje i oko 13 sati pijuckam piće s majstorima, točnije njima trojicom, šalim se i pregovaram o cijeni i plaćanju s njihovom gazdom putem mobitela itd. Samu sebe ne prepoznajem. I uspješno ostvarujem što sam si zacrtala – platiti gotovinom, bez računa (dakle i bez PDV-a) – i dobiti pisano jamstvo za izvedene radove! Sva sam si ponosna na sebe – sve do navečer kad sam povratila sve i svašta. Valjda posljedica dnevnog stresa. I 'nagle promjene' temperature u stanu – sa 32 na 28!


Post je objavljen 28.06.2006. u 21:44 sati.