Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vasiljka11

Marketing

horoskop niš ....zanimljivo

Ljubavna astro prognoza

Ja, Strijelac, i moj partner...,


Ovan: Poticajni aspekt Marsa raspirivat će strast među vama. Prepustit ćete se pustolovini koja će nerijetko u sebi nositi i dozu rizika. Kovat ćete planove za budućnost.

Bik: Iako će vam biti privlačna njegova vanjština i karakter, neki detalji iz njegovog života sprječavat će vas da se u ovu vezu prepustite punim srcem.

Blizanci: Dok ćete vi htjeti konkretizaciju zajedničkih planova, Blizanac će biti prilično nepostojan. Neće se previše držati svojih obećanja i zacrtanih ciljeva.

Rak: Vaš odnos dobit će novi smisao. Rak će vas iznenaditi nekim idejama i prijedlozima, ali i iskrenim priznanjima, što će vam omogućiti da više uživate u zajedničkim trenucima.

Lav: Zvijezde će mu pokloniti zavidnu energiju, ali i nemir. Bit će nešto skloniji flertu, a pažnju mu možete zadržati provokativnim ponudama.

Djevica: Vanjske okolnosti neće vam ići u prilog. Mogli biste neko vrijeme biti razdvojeni zbog posla. Sredinom mjeseca očekuje vas prolazna kriza.

Vaga: Moguće su poteškoće u komunikaciji. Kao da ćete se sporazumijevati na dva različita jezika. Vaga će pogrešno protumačiti neke vaše postupke.

Škorpion: Njegova blizina ispunjavat će vas neobičnim nemirom. Kao da će vas neki unutarnji glas pozivati na oprez. Gradit ćete si odstupnicu.

Strijelac: Željet ćete slične stvari, čak u isto vrijeme pomisliti na isto. Bit ćete odlični suputnici u noćnim provodima, putovanju i seksualnom životu.

Jarac: Njegova pretjerano oprezna narav kočit će vaš spontani duh željan uživanja. Smetat će vas njegova potreba da baš sve drži pod kontrolom.

Vodenjak: Vaša osjećajna priča nalikovat će na zamršeno klupko emocija, neriješenih pitanja, zanosa i neostvarivih planova. Nastojte se oboje malo prizemljiti.


Ribe: Nešto u njegovom ponašanju navodit će vas na destruktivno ponašanje. Provocirat ćete situacije koje bi mogle narušiti stabilnost vašeg odnosa.


sorry mafija ali mi se ništa neda pisati osim ovoga ....ne ljutiš se jer sam po tebi.....?


Post je objavljen 27.06.2006. u 22:12 sati.