Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bralina

Marketing

MALI PREDAH

Dragi moji, evo me ne bi par dana jerbo san kooonačno i ja imali mini godišnji - živia petak između vikenda i praznika!!! Provela san aktivno lampajući okolo-Mostar, Sarajevo i bosanske piramide!!! Slidi uskoro detaljnije o piramidama ( sa slikama) jerbo sad niman kad, triba odradit taj jedan dan sve zaostatke i plus normalno tekuće posle.

Svaki eventualni pokušaj korištenja godišnjeg odmora vraća se ka bumerang u vidu tone zaostala posla koje niko drugi nima odradit jerbo nas ima tolko kolko nas ima (nima rezervni igrača na klupi). To ča papir more istrpit je pravo čudo-piše da iman 24 dana godišnjeg!? Aha, malo morgen moš to u tiru, ma u po tira iskoristit, mogu samo grickat dan po dan. I onda navalin ka sivonja to mrvu godišnjeg iskoristit ča više pa se onda sataren umisto odmorin. Jeba me taki odmor!!!

I tako mi prosto dođe da ga poklonin onima u državnin službama koji moredu zaprašit kad i voja. Ta neš ti duševni boli njiovi korisnika koji moradu izlazit s posla jerbo je radno vrime podešeno tako da gospoda iz državni službi rado samo kroz jutro (il uzimat dan o godišnjeg ako ne moredu baš nikako izać s posla). Neš ti duševne boli korisnika njiovi usluga koji moradu odradit te ure čekanja u filama ako se posreći te potrefe da isti nisu na godišnjen, ako nisu izašli ranije dvi ure na dan prija kakvega praznika, ako nisu na seminaru, na bolovanju, na porodiljnon, na sprovodu, na tehničkom pregledu. Onda su korisnici njiovi usluga cili sritni i zafalni jerbo sad znaju da u miru moredu stajat u filama i čekat kraj marende, kraj popravka pada cilega sistema, kraj privažnih telefonskih razgovora, kraj posebnih intervencija.

I onda se vratit odrađivanju svoga posla koji je u međuvrimenu naresta veći i od piramida…


P.S. Ne brinite, muzičke žeje nastale u oven malen predahu nadoknadit ću uz kamatu!


Post je objavljen 26.06.2006. u 09:14 sati.