Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freakyfriday5

Marketing

LINDSAY LOHAN: PRAVA SAM ROKERICA!

Image Hosted by ImageShack.us
Hollywoodska super zvijezda, koja je nedavno završila snimanje svog novog filma „Peh do daske“, otkrila je kakve dečke voli, koja joj je prijateljica najbolja, tko su njezini idoli, zašto neprekidno mijenja boju kose…
Svi mediji prikazuju te kao glavnu partijanericu u Hollywoodu. Govorkalo se i da eksperimentiraš s drogama. Jesu li ti tračevi istiniti?
Kada postanete slavna osoba, svi počnu izmišljati razne gluposti o vama! Svašta sam pročitala o sebi. Uglavnom takve novinske članke čitam s prijateljima i svi umiremo od smijeha! Budući da mjesecima radim po cijele dane, izlaske mogu prekrižiti!
U posljednje vrijeme puno se govori o tvojim kilogramima. Svi tvrde da patiš od poremećaja u prehrani. Je li to istina?Ne znam što bih odgovorila. Svatko u određenom životnom trenutku nije zadovoljan sam sa sobom. Mislim da sam napokon shvatila kako je najvažnije imati dovoljno samopouzdanja i biti zadovoljan svojim izgledom kakav god on bio. Većina cura želi izgledati što seksipilnije i često u težnji za savršenom figurom pretjera. Grozno mi je što se u javnosti toliko priča o fizičkom izgledu i savršenim proporcijama! Imam mlađu sestru koja često dođe iz škole zaplakana zato što joj se rugaju zbog mog izgleda. Ponosna sam na nju jer sve to izdrži! Nadam se da će sve cure koje su nesretne zbog svog izgleda shvatiti koliko je važno jesti zdravo i redovito vježbati! Iz svakog životnog iskustva nastojim izvući nešto pozitivno!
Koje je tvoje najdraže jelo i znaš li nešto skuhati?
Nisam baš vješta kuharica, ali neki dan sam pozvala ekipu na večeru. Pekla sam pile s parmezanom, a kao prilog imali smo špinat i pire od krumpira. Najbolje bi bilo da pitate prijatelje koliko im se svidjelo! Meni su rekli da je bilo super! Nadam se da nisu lagali! Ha-ha-ha!
PRIRODAN IZGLED
Zašto ne voliš prirodnu boju svoje kose, zašto je bojiš? Bila si plava, crna, smeđa…Obožavam promjene. Osim što volim glumiti različite ljude i karaktere, volim eksperimentirati i sa svojom kosom. Samo se jednom živi, zar ne? To mogu sada dok sam još mlada, a poslije-tko zna?! Ne podnosim perike i ne pada mi na pamet nositi ih na snimanju. Mnogo mi je jednostavnije obojiti kosu. Bitno mi je da sam sa svakom ulogom u svakom filmu drugačija. Ljudi se ne mogu uživjeti ako i na platnu i u svakodnevnom životu izgledam potpuno jednako.
Imaš li neki super savjet za ljepotu, za zdravu prehranu…?
Svaki dan pijem vitamine, veoma sam aktivna, puno vježbam, ali mislim da je vrlo dobro piti dovoljno vode. Što se prehrane tiče, ne modu vam dati baš neki pametan savjet, jer ja jedem sve, od hamburgera do sušija, zdrave i manje zdrave namirnice. Zbog brojnih obveza ne stignem jesti baš redovito, ali nastojim to popraviti!
Pričalo se i da si se podvrgnula estetskim operacijama. Istina ili običan trač?
Joj da, čula sam da sam sredila usne. Ma to su obične gluposti! Nisam bila ni na kakvoj estetskoj operaciji, imam super sjajilo za usne, zahvaljujući kojem izgledaju punije-i to je sve!
Reci nešto o svojim omiljenim modnim markama! Koji stil odijevanja voliš?
Moji su omiljeni brendovi H&M, Top Shop i Chanel! Volim mix skupih i jeftinih stvari. Sinoć sam na primjer odjenula super kombinezon, koji genijalno izgleda, platila sam ga samo 20 dolara, a na njega sam stavila Chanelov remen koji stoji sto dolara! Svi su bili oduševljeni mojom super kombinacijom! Moda je moja opsesija, neprestano isprobavam nešto novo i proučavam modne priloge u časopisima!



Post je objavljen 20.06.2006. u 21:47 sati.