Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

And off u go, off u go...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Evo jedan nepenjački post..
Zašto?
-Zato jer nisam penjala u prirodi od zadnjeg penjačkog posta.. Malo sam se samo koprcala po dvorani...
Zašto?
-Jel sam bila u svom paralelnom svemiru sa samo jednom misijom-završiti fax..Nije da je to zapravno bilo izravno povezano sa odlukom o neodlasku na izlete, al indirektno je tu bio onaj, kod mene uvijek prisutan, faktor "PANIKA, PANIKA"..
Zašto?
-Zato jer sam u ponedjeljak imala obranu diplomskog (jučer, da jučer..)
Zašto?
-Zato jer je to nešto što sam morala napraviti ukoliko sam željela završiti fakultet..
A zašto bih ja to htjela??
-Pa zapravo i nisam to htjela, al slijed događaja kroz proteklih nešto manje od 5 godina, me doveo do toga.. Što je bliže bio kraj to sam to manje hjtela..
Zašto?
-Pa zato kaj ono, ma zato.. jednostavno zato..
I kako je bilo?
-Kroz 5 godina? bilo je svega.. baš svega.. već me neka sjeta pere, a još ni ne kužim da je gotovo.. Više imam filing da sam slučajno opet (po 1973 put) ignorirala alarm ujutro i prespavala sve kaj sam trebala taj dan napravit. A time sam prespavala i ručak- u 11:25.. menza..
-Jučer? čudno.. obrana- super. Za čudo taj kvaziprelomni trenutak u mome životu donio mi je i prvi nastup pred ljudima koji bulje u mene bez treme..Ni trunka treme..čudno, jako čudno.. Mora da sam na trenutak izašla iz svog paralelnog svemira i ušla u nečiji tuđi.. Nakon svega izostala je ona toliko očekivana euforija. Više me prala neka zbunjujuća ravnodušnost. A uzbuđenje se valjda jedino manifestiralo uz povremene ispade potpune izgubljenosti...
Kako će biti?
-živi bili pa vidili.. svakako drugačije no što je bilo..
Kaj sad?
- tko bi to znao..Nikaj..
Kud sad?
- Za početak u London..vrijeme da se krene..


I na kraju- hvala svima onima koji su me kriz tih pet studentskih godina zabavljali, srdili, žalostili, veselili, nasmijavali, namrgođivali, zadirkivali, hvalili, trpili, pomagali, slušali, opijali, tješili, odpaničarivali, hranilili, ispijali nebrojene kave samnom, ponekad i kolu, sjedili u cassandri, burbonu, hazarderu, havani, piccolu, i svim onim birtijama u E zgradi kojima sad ne znam ime.. Hvala onima koji misle da bi njima hvala mogla biti upućena. I nadam se daljnjoj uspješnoj suradnji!:)

Vaša jedna, jedina, jedinstvana i neponovljiva
Dipling Slavica


Post je objavljen 20.06.2006. u 13:10 sati.