Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freakyfriday5

Marketing

LINDSAY LOHAN SE POTUKLA SA DJEVOJKOM SVOG "MENTORA"?

Image Hosted by ImageShack.us
Prema navodima američkih tabloida, američka glumica Lindsay Lohan se ponovno našla u konfliktnoj situaciji, koja je ovaj put, kako navode izvori New York Posta, dobila i svoju fizičku komponentu.
Incident se dogodio u spavaćoj sobi Bretta Ratnera, poznatog filmskog režisera kojeg Lindsay Lohan voli predstavljati kao svog "mentora".mouthwash
Ratner je medijima potvrdio takvu vezu, objasnivši kako će, s obzirom na svoje umjetničko iskustvo kao i dobre obiteljske veze u Hollywoodu, pokušati pomoći glumici profesionalnom planu, te je pokušati spasiti od mnogih emocionalnih injami drugih iskušenja koje vrebaju mlade i neiskusne talente u okrutnom svijetu američke tvornice snova.
Međutim, kako stvari stoje, Lohan ima prilično originalno shvaćanje profesionalnosti takvog odnosa, barem ako je suditi po njenoj reakciji kada je svom "mentoru" u kuću došla nenajavljena izujo zatekla ga u spavaćoj sobi in flagranti delicto s rumunjskim fotomodelom Alinom Puscau.
Rumunjkarofl je na to, kažu svjedoci, skočila iz kreveta i nastala je oštra prepirka u kojoj su dvije žene jedna drugu počele nazivati svakakvim imenima. Dernjava se nastavila kroz kuću dok sethumbup preplašeni Ratner ostao skrivati u spavaćoj sobi.
Prije nego što bijesna napustila kuću, Lindsay Lohan je, ne mogavši ne primijetiti rumunjski naglasak svoje suparnice, zaprijetila kako će je dati deportirati iz SAD.
Lohan, po svemu sudeći, nije obratila pažnju na zaručnički prsten koji je Ratner bio dao rumunjskoj manekenki prije nekoliko mjeseci, kao i na to da je ozbiljnost veze Ratnera i Puscau već zabilježena od strane američkih tabloida.zalivenKako će cijela priča oko ovog zanimljivog trokuta završiti, nije poznato. Ali Puscau, kako navode upućeni, barem dosada nije smetao odnos između Lohan i njenog zaručnika, čak i ako je bio više nego platonske prirode.nono
"Ne smeta joj varanje, dokle god ima veliki dijamantni prsten", navodi izvor New York Posta.
Za cijeli incident, pak, najveću odgovornost ima sam Ratner, koji je mladoj glumici stalno slao e-mailove, SMS-ove i poruke na telefonskoj sekretarici te dao sigurnosnu šifru svoje kuće,wave rekavši joj da može doći kada god poželi.



Post je objavljen 18.06.2006. u 12:25 sati.