Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svemoje

Marketing

Previše svega i glavobolja

Čitam prošli tjedan kolumnu jedne "naše" pjevačice, manekenke, ... koncentrat osoba svega svačega - znate taj današnji džir da su svi sve ... anarhistične "štikle". U glavnom, čitam kolumnu - opljačkali su ju dok je muž spavao. S obzirom na to što se sve meni dogodilo u zadnjih dva mjeseca, to je ništa. Ali onda opet - svakome su njegovi problemi največi i najbitniji. Neki samo imaju sreću pa mogu te probleme dijeliti s nacijom, a mi neki možemo samo stremiti k tome, i pokušavati se prodati za paprike.
Sestru je u tjedan dana dva puta pretukao bivši dragi jer nije želio prihvatiti činjenicu da je ostavljen. Hvala Bogu da sam u drugom pokušaju bila s njom, pa sam i ja prisustvovala sceni mahanja sjekirom, pokušaja razbijanja vrata u neznanju što joj radi, trčanja susjeda u pokušaju zastrašivanja pištoljem, ljutnje, mržnje, osvete, straha, ... ali ništa od toga za sebe. Iskreno, ne priča mi se o tome. Bilo - prošlo.
Da bi nakon tjedan dana, u roditeljskoj kući od četiri kata, dok 21 osoba spava - ili bi barem trebali spavati - jedna osoba muškog spola odluči prošetati po kući i vidjeti što ima zanimljivo za uzeti u torbu... i to sve dok ja sjedim na krevetu i pričam sa sestrom kako je bilo bančiti u "in" lokalu koji je totalno nezanimljiv. Izvjesni gospodin je prošetao po kući, pogledao u sobu u stilu "tko to tamo priča" i odšetao natrag spavati. Da, jedna od neimenovanih 21 je to odlučila. Dobro je pa nije nestalo ništa "više" od 2 digitalna aparata za koje je dvoje teenager-a štedilo ... paaa ... samo oni znaju koliko.
Da bi nakon dva tjedna vozeći se cestom naletili na nekakav ogroman panj, izlupali auto - koji je na kraju ipak bio ok - zabrinuli se jer auto nije bio naš, a na "očevid" bi došao policajac od 19-ak godina, raskopčane košulje, izvučene uniforme iz hlača, sa žvakalicom u ustima, i pitao me da li sam se prijavila za 2 dana boravka u roditeljskoj kući ...

Na kraju, kad bolje promislim, sve to i ne ispada bitno ... mislim si - pa dobro, do vraga, gdje to živimo?! Da, čovjek je evoluirao iz majmuna, kažu ... e pa da je BAREM!


Post je objavljen 17.06.2006. u 21:36 sati.