Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Kokodakanje (wannabe) kukurikanje, kukanje o kukanju iliti još kukanja, o ekološkoj svijesti i koliko istine ima u rečenici "sve je super i sve je za pet kad si muško i voliš nogomet".

Muškima da je nogometa, odojka, luka i pive uz to i oni idu. Pa neke žene kukaju. Neke ih i prate. Ja bih svom od srca poželjela dobar provod. I meni treba odmora, a pogotovo obožavam biti sama doma (raspametim se samo dok krevet odaberem). Svog nemam možda baš zato jer je sve manje takvih. A, kad se sjetim da sam se zgražala nad jednim jer mu je životna želja bila vidjeti u živo Beckhama i Ronalda kak' naganjaju loptu.

Moj /brat/ već godinama ne zatvara vodu na pipama kak' spada. Izluđuje me to. Ne da neće biti dovoljno pitke vode za 20 godina, neg' je već nema. Ne zaboravimo ni račun.

Ljudi čiji su problemi veći/važniji/teži/gori samo zato jer kukaju o njima su mi se isto već popeli na glavu. I ja sam već treći dan pod temperaturom, tabletama i neispavana, pa živim. Kad bih /brat/ zamolila da mi skuha čaj, vrištao bi od smijeha. I napravila sam pizdariju od koje možda nastane problem za tri dana. O tom', potom... Tko živ, tko mrtav... Ali, zabavan problem... I pk radim (danas! praznik! tu sam!). Po cijele dane sam na "halo". Eh, tko radi, ne boji se gladi. Ne stigne jesti.

I tak... Ku-ku... Kukuriku...

Post je objavljen 15.06.2006. u 08:55 sati.