Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kloferka

Marketing

Počelo je, počelo...

Još prije 3 dana... naravno svjetsko prvenstvo u nogometu, ne valjda ono za pecaroše koje se tu kod nas u Osijeku održava. prekjučer sam gledala Argentina- Obala Bjelokosti, i baš su me nanervirali ti fuckin Argentinci. Nisu zaslužili sva tri boda. Obala je izvrsno odigrala, svaka im čast!!! Još se uvijek nadam da će ne neku đendu oni i Nizozemci proć. Ne znam šta mi je al tak su mi simpatični ti iz Obale Bjelokosti, pogotovo Eboue ,Colo i Yaya Toure.
Tak me rastužilo kad sam čula sa im je životna dob jako kratka i da ih puno umire od virusa HIV-a , da mi je došlo da im nekako pošaljem neke pare za neki boljitak nacije ili da odem tamo poslije srednje, kao onaj neki misionar ili volonter.

Iako je sredina šestog mjeseca, ja sam prehlađena!!!!!!! Nemojte mi se smijat , molim vas. Znam da ću zvučat ko baba od 50 godina, ali ovo vrijeme je ubitačno!!!!!!!

Vratimo se malo na našu repku!hrvatska Sigurno već i vaši kućni ljubimci znaju , sutra igramo protiv Brazila. Gadno, ali šta bude bit će. Ja kažem da će bit 2:2 za nas zabijaju Srna iz slobodnjaka i
Babić, a za njih Kaka i autogol Tokića , s tim da će Pletikosa obranit penal Ronaldinhu. Šta vi mislite? Samo me već pomalo nerviraju ovi sa stalnim dijeljenjem predmeta tipa olovke majice naljepnice, zastave, zlatnici i karte za belu sa reprezentativcima, i šta još sve ne dijele.
Znate da ako kupite neku salamu dobijete lopticu? Nebi se čudila da u onom crkvenom časopisu, ne znam kak se zove, ne počnu dijelit sliku Isusa u dresu s kockicama!
Nekidan je u onoj Loptomaniji na novoj tv, bio neki kao izbor najljepših nogometaša, e kak sam se nasmijala .uvršteni: naravno Beckham , prvi, obvezno, Ronaldo (onaj brazilski) , Ronaldinho, neki gadni Japanac, Crespo, Lampard, Totti, Cisse, Lehmann...!!!!!!!!smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh jedino šta su pošteno uvrstili bili su Henry i Owen! ne znam jeli to netko sastavljao ko ima problem s vidom, nema ukus, ili jednostavno ima smisla za humor, ali mislim da je tako šta sramota objavit na javnoj televiziji.

Lijepo bi bilo da mogu osnovat svoju privatnu reprezentaciju, po meni najljepših na SP-u. to bi otprilike ovako izgledalo:

GOLMANI: Pletikosa, Hildebrand, Buffon
OBRANA.: Nesta, Cannavaro, Toure, A.Cole, Mellberg
VEZNI: Srna, Fabregas, Deco, Kaka, Camoranesi, Ljungberg, Aimar, Juninho
NAPAD: Henry, Reyes, Del Piero, Gomes , Santa Cruz,

Reprezentacija bi se zvala KLOFKA'S BOYS, a nosili bi crne hlačice, maslinasto zelene majice ( zapravo kad bolje razmislim nek igraju bez majici , nek si samo na pločice napišu I LOVE KLOFKA)

Ajd dosta sam laprdala, odmorite se malo


Post je objavljen 12.06.2006. u 10:49 sati.