Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ajditi

Marketing

Kradimo zajedno - humanitarna akcija za pomoć neiskusnim lopovima

Pozivom na broj 060 – KRADIMO ZAJEDNO možete predložiti kandidate za menadžerske pozicije u nogometnim klubovima kao što su Dinamo i Hajduk, ali i ostalim velikih hrvatskim klubovima.

Cilj akcije "Kradimo zajedno"
Ovom akcijom želi se pomoći mladim ljudima da brže dođu do radnog mjesta, a kako mladi znaju gdje se vrti lova – pružimo im najbolju šansu. Postojeći menadžeri već su se dobro namirili, a kako su napravili velike dugove raspravlja se o tome trebaju li otići sa svojih pozicija. Rezultat je da bi nam dobro došli novi "uspješni" menadžeri.

Otkud ideja za ovu akciju?
Ideju za pokretanje ove akcije Benderu su dali vlada i sabor, koji su odlučili otpisati 700 milijuna kuna dugova nogometnim klubovima, a da pri tome nisu pokrenuli istragu kamo je nestao sav taj novac.

Zašto je ova akcija idealna za vas?
Mladi, da bi zaradili 700 milijuna kuna s prosječnom hrvatskom plaćom morate udružiti snage sa 200 prijatelja i zajednički tijekom 40 godina (cijeli radni vijek) skupljati sva svoja primanja na jedno mjesto. Tek tada, pred penziju, imat ćete taj iznos. Ovako, zahvaljujući našoj humanitarnoj akciji, sve to možete ostvariti kroz nekoliko godina.


Post je objavljen 10.06.2006. u 18:59 sati.