Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devill

Marketing

u prošlom životu...


U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Meksiku, u razdoblju od 1512. do 1568. godine. Posjedovali ste ogromne magične sposobnosti, te ste se kao mag bavili različitim obredima, u kojima ste ponekad prinosili čak i ljudske žrtve - silnim bogovima. Bili ste u stanju 'dozvati' kišu, odagnati tuču, ali i oživljavati zamrle osobe. U trenutku kada ste saznali sve što vas je zanimalo o ljudima i životinjama - uputili ste se na putovanje diljem Južne Amerike. Tada ste se spustili u 'srce i ždrijelo' jednog vulkana, računajući da ce vas bogovi čuvati. No, u neposrednoj blizini vulkana dogodio se zemljotres, koji je izazvao erupciju lave, pa ste poginuli.

U sadašnjoj egzistenciji odgovarala bi vam vojna ili pomorska zanimanja, zatim zvanje pilota, te svi ostali poslovi koji su povezani sa slobodom kretanja. Nadalje, dobro biste se mogli snaći i u ulozi auto - instruktora, vozača auto i moto - utrka, alpinizmu i sličnom - gdje je potrebno riskirati. No, možda vas privuče ribarski posao, dizajn, modeliranje ili, pak, nešto sasvim drugo.

Ukoliko se i u ovom životu 'pozabavite' magijom - tada ćete doseći nevjerojatne visine, ali možda odustanete na pola prijedjenog puta, pa sve odbacite.

Izgleda da vas na putu prema uspjehu i sreći - mogu spriječiti samo: dosada, alkohol, narkotici, i gle čuda: zanimanja liječnika ili učitelja - takodjer vam mogu naškoditi!

Post je objavljen 06.06.2006. u 22:58 sati.