Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vratilasamse

Marketing

Moj novi blog..

Evo ja sam se vratila, tj. otvorila sam novi blog.
Stari su mi neki citali i tako pa nije vise niti imalo smisla..
Pokusat cu sa svima vama koji ste me citali stupiti u kontakt i nadam se da cu to uspjeti zaobilazeci nepozeljne citatelje mog bloga..

Ja sam opet dobro.
H-a sam izbrisala iz svog zivota i nastavila dalje. Nisam kasnije puno plakala. Poslije onoga sto me nije nazvao me nazvao i razovarali smo dugo. I shvatila sam da stvarno nije bilo smisla da nastavljamo dalje.
I tako mu beskrajno hvala, hvala sto je bio jak kada sam ja bila slaba. I u sebi sam znala da to sve zapravo nema nikakvog smisla i da bi to bilo samo mucenje za mene, ali bojala sam se da sam pogrijesila.
Tada sam znala da nista nije na meni, da ga nisam povrijedila, da to jednostavno tako mora biti. No shvatila sam da je mozda i bolje da je to tako bilo jer nije niti on onaj koji je predivan, svet itd.. Mogu ga razumijeti i mozda bih i ja otisla tako daleko studirati i sve, ali s druge strane sam shvatila da mi je lagao, povrijedio me i razocarao. Ne vjerujem da to nije znao prije, i zato mozda vise nikada nebi bila s njime. Nebi mu vise mogla vjerovati.

No, kako je sada to sve iza mene ja se osjecam prilicno dobro i iznimno jako. Toliko da jos nisam zapalila cigaretu i popila ista alkoholno(osim onog koktela, ali to ne brojim, nisam se napila;), cak sam se odrekla i cokolade do Ivaninog rodendana. Dobila sam iznimnu snagu volje i svijest nad sobom tako da mi se cini kao da zbilja sve svoje ciljeve mogu ostvariti uz dovoljno truda, pa eto primila sam se ucenja, ispita, a na treninzima ispucam svu negativnu energiju i to je kako ugl provodim svoje vrijeme..Na more jos ne znam gdje cu, niti od prilike :), no valjda ce se nesto iskemijati...

Pozdravljam sve vas koji ste me prije citali, i citate me opet. Molim vas da izbrisete moj komentar pod kojim sam vam ostavila link, jer cu ubuduce najvjerojatnije koristiti drugo korisnicko ime. Volim vas sve, i hvala na brojnim komentarima u mojem zadnjem postu :))

Post je objavljen 05.06.2006. u 00:11 sati.